Malmö!

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

To ranere, en sjåfør, en langer, og en investor. Visst de to ranerne sitter bak på hver side av investoren, langeren foran med sjåføren, da er dem et fungerende lag, visst deling, pakking, lagring er tilgjengelig slik de kan hente og levere. I stedet har sjåføren ranet langer og investor ved bruk av kun trusler, fungerende fordi den har vært redd ranerne etter å ha tystet på dem. Hva oppnådd? For en MC klubb å skulle betale for annonsering i nasjonale medier, vil beløpene ha vært femsifret, sekssifret, opp til syv siffer fordi dem er uten den muligheten. Kan laget i rettsaken samles igjen og drive forretning? Selvsagt, en konflikt foran domstolen er på ingen måte ulik en konflikt utenfor domstolsapparatet, konsekvensene og effekten er den samme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait