Error

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Mener at knivstukket her, eller slått med stumpgjenstand, for å så løpe fra stedet, vil unngå at politivakten blir alarmert og kan gi sin bistand tilstrekkelig til at angriper blir innhentet av samme enhet, at dem må splittes opp i tilkalle patrulje for videre søk. Har også skudd som kan gjøres med både håndvåpen og rifle, fra 20-40 meter, visst noen vil være med på, hodekamera for dokumentasjon. Kan forvente inspirere likt som ved skytingen på de to uteplassene i Oslo, ingen error fra min side.

MG42 fra garasjeanlegget vil medføre samme, at Politivakten ikke rykker ut fra hoveddøren, og at patruljer fra garasjen til Politi vil vokte seg for ild. Samme prinsipp, annet senario. Rykker Politivakten ut hoveddøren blir situasjonen meget potent og enn kan forvente å bli avlivet av dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait