Utsiden av svada!?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

SITAT

  • han ordinerede en ladning kaffe  (Alexander L. Kielland Skipper Worse 17 1882)

Når via seg, andre kan utsette nære relasjoner for overgrep på grunn av, da er selvmord også et mord, enn imploderer hva som kunne eksplodert, som da Stian Elle anklaget fetteren til Birgitte Tengs for å senere ta sitt liv i skammen over falsk anklagelse, for familien sin del at skyggen skulle slippe henge over dem etter å ha utsatt en annen familie for slik en jakt, der nok mange fasaner hang over gjerdet på grunn av dyktighet, fremfor riktig og velmenende. Hva er Politiet sin oppgave? Tok jeg mange? Kan enn spørre seg om, der sel og hval fanges fordi dem er et bytte ment til å fore oss, er også tvangsmidler noe som skaper ordinans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait