Hur mår du!?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Langer og investor er på dannelse reise, kulturreise, mens har lagt igjen sin kapital i gruppen, sin etnisitet, sitt borgerskap, tilsvarende utdanning, lokaler, lønninger, til flere jurister og en mengde politi, at gjør nesten 100 000 kr hvor 50 000 kr av dem er konfiskert, om til ti millioner kroner brukt av stat, kommune, og i publisitet. Om latt være sende mail til Sør Vest Politidistrikt ville gruppen ha vært utarmet for ressurser, under påtale, men paret viser sin styrke ved å anmelde, hva dem tilfører synergien.

2Pac samarbeidet med Politiet og var derfor en av de farligste kriminelle i USA på den tiden, som rollemodell for hva som skal bli planetens nye militære kompleks, planetens eldste, sivilisasjonens vugge, tilbakeføringen av kronjuvelene, via overføringer fra planetens raskeste voksende arbeidsstyrke.

Politiet beveger seg tregere, de behøver kulturen, men må holde igjen til sonen er sikret, sikkerhet virker til å stagnere gruppen frem til grensene nås og den fysiske volden oppstår; Sikkerhet ved å kontakte Politiet gjør at enn blir bortimot farligst og derfor et mål for alle andre aktører på fysisk vold, slik kunne til og med 2Pac bli drept fra et passerende kjøretøy, fordi kompetansen blir så pass.

https://www.youtube.com/watch?v=no5S2ILPmng&list=RDQMkeSHvgmChkc&index=9

Som E-sport utøver blir reaksjonsevne og evne til å se detaljer opptil flere hundre ganger bedre enn gjennomsnittsnivået, derfor om fra et kjøretøy i 180 km\t, er mange som treffer, når utfordret? Frem til 42 år gammel.

Kjørte 180 km\t kommende fra Ålgård, ned den smale veien ved den lille broen på Figgjo. I den farten kan jeg ta ut en pistol ut hengende ut vinduet og skyte en i hodet.

Etter 42 år gammel mister E-sport utøvere muligheten til å være verdens beste, for finmotoriske evner svikter i møte med hjernens evne til å gjøre flere oppgaver samtidig.

Med revolver skyte gjennom døren og vinduet, seks-åtte skudd, om avtrekkeren er løs nok. Fire skudd, noen vil være før og etter rett linje fra passerende kjøretøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait