Hur läget?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Den tiltalte har tystet på to ranere, som har medført frykt, frykten har ledet til at den tiltalte har gjort et ran som de to ranerne på enn mer kompetent måte kunne ha gjort men som den tiltalte faktisk har gjort, altså ledet av frykten for hva de to ranerne kan komme til å gjøre; Politiet har dermed dyttet en informant i retning av å utvide ransmiljøet sin aktivitet på en uadekvat måte, skaffet publisitet, synergi, og ingen virkelig stuing selv om noen av de samme ingrediensene er med; Glimrende sjåfør.

Visst skal et sted til et annet uten at grov fysisk vold er en del av bildet, da er tiltalte den til å kjøre.

Tar tiltalte betalt i gull, gaver, slik som Politiadvokaten, at rusmidler fra andre kulturer ikke kan brukes som årsak til ransakelse, så vil også den kunne være i aktoratet, «annen kriminalitet» er på tiltalebenken mens den organiserte kriminaliteten i Norge utgjør domstolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait