Går ingen sted!

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://t.snapchat.com/USk9188f

Denne og resten av fremtidige skytinger legges på et Storting som innfører hurtig domstol for barn som gjør andre lovbrudd enn hva som gjøres inne på lesesaler, kunnskapsløse barnemordere, samme som driver barnevernsinstitusjoner hvor barna blir pasifisert til å ikke være i det hele tatt, irettesatt av kvinner og menn uten tydelige kjønnsroller til dem finnes døde i sengene sine.

Skytingen i Oslo er glimrende for å gi flere mulige gjerningspersoner ved andre skytinger, samt gir et bildet av responstiden og kapasiteten til blant annet Politiet i Oslo, Asker og Bærum – Nettpatruljen, så ikke mist motet av å kun ha avfyrt noen skudd, ved veisperringer i hæren skyter enn heller ikke får å drepe som første reaksjon. På Ålgård er responstiden 11 minutter ved nattestid, noe som ved gisselsituasjon i Stavanger gir 4 minutter før Politiet både er hvor situasjonen har oppstått og avsperret alle retninger fra den. Trykke inn knappen er mindre krevende enn å stå over med kniv, allikevel uten ordre er å bruke fysisk vold med fatale følger nærmest umulig. Historisk blir den som i duell dreper med fysisk vold forvist ut av landet av barnemorderne som sitter på Stortinget, klare med bombene sine til å slippe over områdene dem ikke forstår.

Herregud, visst pedofile overgrep kan få en tiåring til å drepe, så er å være pedofil den perfekte skapning, den virkelige sjefen, Kommandøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait