Et tydelig mål-

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://t.snapchat.com/USk9188f

Siktede løslatt, vil si at innslaget av rusmidler fra andre kulturer ikke lenger er nok til å sette til side lovverket når i kontakt med befolkningen. Spennende turer til Ukrainia, tyvgods. Avfyrt våpen, kruttvåpen brukt uten å ha våpenet etterpå? Fysisk vold med fatale følger, etterspill etter at Kevin Simensen ble informant for Politiet, våpen beslaget som ble gjort i etterkant, dobbeltdrapet som skjedde i forbindelse med, gjort av en som tidligere hadde begått et dobbelt drap. Vanligste årsaken til å bli skutt av våpen, er å ha et våpen, samme om kruttvåpen eller annet. Ved å bære våpen endrer holdningen seg slik at enn møter andre som også bærer, og hvor de da kanskje er svært dyktige til bruken av et slikt våpen, sånn at å gå uten pynt, hensiktsmessig kledd, og med et øye åpent angående hva som kan bli brukt som våpen, til å heller bevæpne seg om en situasjon oppstår, for at også ikke sine nærmeste skal være truet, si enn har en torpedo og en selv bevæpner seg uten at torpedoen har et mål, da er enn i realitet bevæpnet og retter våpenet mot torpedoen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait