Bakerens brød.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Få et individ i dialog kan være en fryktelig ulempe for den, krevd av en motpart som på ingen måte er interessert i hva sagt, annet enn benytte seg av vedkommende i sin egen synergi som arbeider effektivt for å fordømme personen i et lukket sosialt nettverk med vitner som er enige om å forholde seg innenfor norm og regel uten å forholde seg til lovverket men operere med forrang ovenfor både Stortinget, Domstolen, og Sivilombudsperson. En lov laget av et «synkende skip», av «kollegial tone blant kollegaer», som ekskluderer naturlige parter, hva som kunne vært medlem i Stortinget fra å det hele tatt delta fordi hva den gir uttrykk for er uønsket som tema ved folkets taler stol. Nei kan være ja, ja kan være nei, mens å si noe i det hele tatt kan uten tvil være et nei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait