Går det?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://t.snapchat.com/USk9188f

Frykt i rederi næringen er et absolutt nei, trafikken kommer til å gå andre steder, via Transantlanstisk flåte som går nordligere ettersom islagene er blitt mindre, første og siste stopp før Asia er Risavika Havn.

Uten at enn er deltaker i en svart økonomi så er slike utpressing saker nærmest sikre å havne i retten i Europa, som de fleste andre steder med innflytelse driver handel med slik at om bortført ut av Europa vil møte slikt et press at bortføring, kidnapping, utpressing, ran, er lite gunstig i Norge.

Partering, kjørt liket til Kosovo, mottatt økonomisk midler, lagt det hele bak seg. Hvorfor Kosovo? Fordi veien dit er uten å møte tollere, og stedet er under FN soldater sitt mandat, slik at den militære tilstedeværelsen av soldater fra andre nasjoner gjør at enn ikke ønsker oppdage nærliggende handlinger til hva enn selv driver med av tvangsmidler for enn kan ende opp med å inkriminere seg selv. Derfor en hage der, gravd opp et hull, delt opp liket, og brent det nede i hullet, brukt blikk som underlag for kroppsdelene. Tror ikke profesjonelle står som bakmenn til denne handling, tvert imot er ungdommer mer sannsynlige til å tro at en gevinst skal kunne oppstå, for dem, men eneste valuta er hva enn har utført og om militæret skulle behøve lignende kompetanse at spurt igjen på vegne av staten om å utføre, dugnad, slik Norge ble bygget fra 1945 etter at tyskerne la motorveiene her dermed at oljen ble vår egen med suksess.

https://youtu.be/NBB0b5lZSPo?si=ixnVZ0EClX9q6lX4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait