Hu-hurtig!

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://t.snapchat.com/USk9188f

Etter knivstikkingen av den seksten år gamle gutten, som jeg har fått høre at var tjuefem knivstikk, så har Stavanger vært uten fysisk vold i gatebildet? Når ressursene er knappe, stikk noen med kniv, ha sex på dansegulvet, gruppens verdi øker og blir attraktiv. Overlevd flest knivstikk i Norge noensinne i så fall?! Kan godt være, en mann mot flere ungdommer kan ha føles ganske prekært! Uten å vite hvor stikke og med biceps som helst holder kniven i høyde nedre mageregion, er kun tarmen som treffes, og da har enn fortsatt 5-6 timer før ambulanse behøver være tilstede, så om skutt med ni millimeter i ryggraden, kan enn forhøres lenge før enten avlivet eller latt få helsehjelp, for dem som tenker ta livet sitt før tatt.

For oss som ikke trener på situasjoner som er ulike hva som kan oppstå i fengsel, altså hva som kan gjøres med en fillet ned tannkost, så er stikk andre steder enn hovedpulsåre i låret, halsen, eller nyrene, at vil medføre stille død før vaktene ankommer, lite hensiktsmessige å trene på, ettersom drap er nesten oppklart hver eneste gang, og neste situasjon vil da være med andre som har drept i et fengsel enn tidligere ikke har vært, uten tilgang på verken våpen eller allierte. Prøv to serbere med 1800 repetisjoner hver eneste dag, 600 sit-ups, 600 armhevinger, 600 pull-ups stående med føttene inntil veggen og hendene i bakken. Vet ikke om andre som meg finnes, men om tidligere innsatt i fengsel i annen nasjon og dermed på samme avdeling som dem som skal hjem til sine land hvor forholdene muligens medfører øyeblikkelig død og derfor drepe noen i gangen vil sørge for at enn fortsatt får være igjen i landet hvor enn soner, og den andre kommer fra borgerkrig, etnisk rensing, da er spissing av tannkost det første måltidet enn spiser til morgen.

Verste er om vaktene låser seg inn på natten og torturer for å ha pratet ute av tur eller i det hele tatt. Vilkårlig innlåsing etter å ha opplevd isolasjon som tortur, føles ikke som en fortsettelse på torturen som enn aldri vet når kommer, men om vaktene eller andre kommer inn på natten og skjærer av huden og heller salt i den mens skrikene er fordi enn er innelåst og skadene er at enn har skadet seg selv grunnet psykisk syk.

Trodde Vendetta var når enn drepte sin egen familie; Et Hollywood ord?

Visst USA slipper atombomber til å utløse hydrogen bomber utenfor Hirozhima og Nagazaki, så vil at biologisk liv dø, og skape grobunn for egenartede bakterie og viruskolonier, som usannsynlig kan skape muterte influensa virus, pandemier, eller epidemier, ta livet av alt som ikke tror på Gud over hele planeten, mer enn neste verdenskrig, flere hundre millioner, fortsatt flere milliarder igjen, men at alle blir et mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait