Betalt neger vakt!?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://t.snapchat.com/USk9188f

«He was born Niels Olufsen in Stavanger, Norway, in 1655. His parents were Oluf Gudfastesen and Apelone Nielsdatter Koch. It is uncertain when Niels Olufsen (Dutch: Cornelis Roelofsz) emigrated to the Dutch Republic and changed his name to Cornelis Cruys («Kornelius Krøys» or «Cornelis Cruijs»). However, according to several municipal sources, Cruys lived in Amsterdam for at least eighteen years before he joined the Russian Navy.[1]»

https://en.wikipedia.org/wiki/Cornelius_Cruys

Cruys var navnet på regenten i Persia sitt fire hundre år uten væpnet konflikt innad i riket, hva enn kaller fred, samme som kinesiske områder hadde, fire hundre år med fred. Alexander den Galne endte Persia, som satset på kultur, fremfor militære virkemidler, likt var for de som emigrerte til Norge, at ble glemt her, til vendte tilbake og tok en stat i for eksempel Frankrike, Gange Rolv ble ansatt der for å stoppe andre fra Skandinavia i røveri, tok nesten hele England, men den katolske kirke var misfornøyd med manglende organisering av religion i skandinaviske områder og ga sin støtte til England, som senere sendte en sønn med utdanning fra England til Norge for å halshugge de av oss som ikke ville bli protestanter, lignende Politiet som kjente Stian Elle og skal videreføre arbeidet etter ham, at all motstand er nytteløs, byråkrater og offentlige institusjoner vil gjøre oss alle ubrukelige i våre roller, der trusselen om fysisk vold med fatale følger fjernet politisk ledelse fra Rogaland i et døgn, så lenge var Stavanger uten Ordfører eller nestleder, for å nå være samme risiko på Stortinget, at om en av dem truet med fysisk vold som kan ha fatale følger, så vil det ene stortingsmedlemmet ikke ta posisjonen sin slik at ingen av dem kan ta den, og enn vil igjen ha fem år før Admiral Elias Corneliussen kan føre Norges regent tilbake til egen nasjon.

https://no.wikipedia.org/wiki/Elias_Corneliussen

Før var jeg tapt, nå er jeg funnet. Rette japanske torpedoer mot USA, vilken lapskaus. Jonas Gahr Støre har satt Japan på oppdrag om å kreve inn 2-300 milliarder kroner Equinor tapte på et år i USA. Mer enn jeg hadde våget selv.

Suez kanalen lukker seg, Risavika Havn blir ufattelig verdifull, som knyttepunkt mellom Asia, Europa, USA.

Med en far som krever inn av USA, og en mor sin bekrefter opplevde traumer, kidnappinger av barn, frihetsberøvelse, interneringsleirer, men hvor skal midlene komme fra? Jonas Gahr Støre er hvor økonomiske midler utenfor rammeverket er å hente sier Bent Høie, mens Bent Høie sin bekreftelse sammen med kommunen på hvor rammeverket er for utbetalinger for hva opplevd i barndommen er egentlig informasjon fremmede stater skal måtte finne ut via spionasje, så de har virkelig løftet opp skjørtet samtidig som presisjons eksplosivene deles ut til planetens eldste nasjon med tanke på væpnet konflikt, Japan hadde samurai sverd på middelalderen og var tidvis i konflikt med Kina som hadde hovedstad med millioner av innbyggere der på samme tid var London den største by i Europa med sine førti tusen innbyggere. Uten kultur var europeisk overlevelse basert kun på å slå i hjel hva enn ikke forsto, som vil si alle kontinent med unntak i sitt eget, som var spesielt utsatt for intern krigføring før kolonisering startet, innleid muskel for de eldste sivilisasjoner i flere hundre år, tvunget til å være soldater mens flertallet slapp unna med å kun måtte være slaver. Svarte personer, de første på jorden til å sette sine føtter ned i den myke sanden og skape noe utav den, har blomstret som arbeidsgivere for europeisk sikkerhet og fraktmuligheter, kommet seg til alle andre kontinent og opplevd progresjon der, samtidig som antallet har vokst til å bli det aller største på planeten, på et geografisk området hvor naturressursene fortsatt er i mangfold og ustrakt i mengde, hva det neste, skal dem få havbunnen også?

Europeere ble jaget fra Afrika til å starte med, slik dem trakk lenger nord, utstøtt, til Norge hvor så kaldt at kun potet, gul løk, og fett fisk holdt oss i livet i mørket som regjerer sammen med den søte berøringen av fukt og kulde.

London den største by i Europa med sine førti tusen innbyggere. Uten kultur var europeisk overlevelse basert kun på å slå i hjel hva enn ikke forsto, som vil si alle kontinent med unntak i sitt eget, som var spesielt utsatt for intern krigføring før kolonisering startet, innleid muskel for de eldste sivilisasjoner i flere hundre år, tvunget til å være soldater mens flertallet slapp unna med å kun måtte være slaver. Svarte personer, de første på jorden til å sette sine føtter ned i den myke sanden og skape noe utav den, har blomstret som arbeidsgivere for europeisk sikkerhet og fraktmuligheter, kommet seg til alle andre kontinent og opplevd progresjon der, samtidig som antallet har vokst til å bli det aller største på planeten, på et geografisk området hvor naturressursene fortsatt er i mangfold og ustrakt i mengde, hva det neste, skal dem få havbunnen også?

Bundet i lenker for å slippe vurdere flukt når angrepet av andre Europeiske nasjoner, holdt samlet og i godt humør med sang, leskende vann. Uten mulighet til å danne forsvarsverk sammen med andre grunnet språket var et annet, ellers skulle svarte også få kjent helvete det var å være soldat for en europeisk nasjon under kolonisering av alle områder vi ikke forsto hva sa for noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait