Høie.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://t.snapchat.com/USk9188f

Den gule trøyen enn gir videre i stafetter.

«Han avfyrte i alt 19 skudd mot menneskene som befant seg på Per på Hjørnet og London Pub under terroren 25. juni i fjor.», vanlig mafia virksomhet, kan på ingen måte komme under andre begrep, Zaniar Matapour er en Black Hand som har opprettet kommunikasjon via bruken av fysisk vold. I Tyrkia drepte kurdere over tretti soldater på en eneste kveld, slik at Zaniar sine forbilder er langt mer effektive når utfører sine angrep. «Dette er meldinger mellom den medsiktede islamisten og en agent som var på oppdrag for Etterretningstjenesten.», den eneste kontakten med radikale islamister er det Etterretningstjenesten som selv vedlikeholder at overhodet eksisterer.

Visst usikker på om dem har riktig skytter, da kan det være meg. Grunnlaget for å bruke fysisk vold på generelt grunnlag er vel dokumentert fra min side, hvor å avdekke ulovlig etterforskning er en av hovedårsakene.

Hvor mange har sett meg gående med en gul t-skjorte samme sted som Bent Høie? Hundrevis, tusenvis?

Ingen blodspor fra DNA registeret da går jeg ut i fra? Tatt en båt over til Strand hatt mye tid til å kvitte seg med sko. Hva er igjen av spor da?! Ingen vitnebeskrivelser, og de skyldige sitter i arresten for å ha stjålet båter. Unngått kamera, busser, taxier, kollektiv trafikk, uttak av kontanter, salg av drivstoff. Spruter blod når kuttet? Nei. Blod fra kniven på seg, sette den direkte i sliren. Kaste t-skjorten, fordi den er får blod på seg fra sliren. Vaske dongeribuksen i havet. Kan blod vaskes av i havet, uten temperatur oppfører atomer seg annerledes, mindre friksjon for at såpe skal kunne virke bedre sammen med vannmolekylet H20 som har polarisert struktur i form av et stort positivt oksygen atom og to negative hydrogen atom stående som antenner ut av oksygenet slik at andre atomer trekkes fra hverandre.

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/pQRxdV/to-til-sykehus-etter-knivstikking-i-sandnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait