Attentat.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://t.snapchat.com/USk9188f

Hvorfor så alvorlig? Fordi «– Per nå er det ikke noen som er mistenkt eller siktet.», og «Det var mange personer i området og mange har sett de skadde, men politiet har foreløpig ikke kommet i kontakt med vitner til selve knivstikkingen.», slik at vedkommende har kunnet forlate utestedet uten å være observert, kanskje ikke engang vært på innsiden men opprettet kontakt med personer på verandaen hvor stemningen har blitt amper på grunn av forskjell i klasse, klesdrakt, noe som sa den eldre mannen og den yngre kvinnen at dem kunne være hovne, da finner dem heller ikke den som så vidt har rispet litt i dem begge. Nok et svin og to som passes på av hvor dyre kler dem har på seg? Da tråkker Politiet fullt inn som er lasset av jurister med samme bakgrunn!? Kommer ranken frem som at den var den eneste på uniformen! Fire biler ut, lavt, ingen sirene før etter to-tre minutter, skrur dem først på nå «ute i trafikken», den ene bilen vender tilbake etter fem minutter, av de fire bilene var en sivil, da er laget som operer uten å være lojale til rang etablert som følge av mistroen etter skytingen i Stavanger der en sivil ble skutt og drept, blitt større. Grunnen til at dem rykket ut er nok knivstikkingen på Sandnes hvor «ingen har sett knivstikkingen», et attentat lignende senario.

Mvh VIK TFLPoet Leu Ytre Eiganesveien 15 4022 Stavanger 92947342

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait