Stavanger Politistasjon

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://t.snapchat.com/USk9188f

The Matrix som filosofisk illustrasjon er uten militæret, de vanvittige ødeleggelsene som oppstår ved Verdenskrig, samfunnet i filmen inkluderer ikke at opprettholder hva beskyttet av militæret.

Stillaset står så nært rekkverket at virker til å være av samme konstruksjon og fungerer dermed som rampe opp til taket, ut på balkongen, ned rekkverket stående i hagen. Uten beredskap i regionen, sikring av arbeid foregående på Stavanger Politistasjon. Om gatelyset blir slukket, vil bygningen være uten overvåkning, et lys som er ment til å gi belysning til offentlig ferdsel og skal på ingen måte være et tillegg til overvåkning, sikring av annet bygg. Blir som å ta en far fra barna deres, men dette har dere gjort før, akseptere at Stavanger Politistasjon er trangbodd og er uten reell mulighet til å drives.

 NRK har folkeopplysningsplikten, slik at de unnlater gjøre hva essensielt for deres eksistens ved å la være informere befolkningen om hva Politiet selv ikke legger merke til fordi dem er så opptatt med egen oppgave.

 Mvh VIK TFLPoet Leu

Ytre Eiganesveien 15 H0202 4022 Stavanger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait