Hva forme nå?!

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Oppdratt til at ingenting er sitt, eller at alt er vårt?

Hvordan motivere kurdere til et angrep i Norge rettet mot staten, etter Zaniar Matapour markerte starten på gjeng krigene? Vise til hvordan en stor del av statens og kommunens ansatte aldri har hatt en nasjon, at dem er statsløse. Vil det fungere når dem er ned lasset i økonomisk velstand, prestisje fylte posisjoner, og med glimrende psykisk helse eller hjemmebesøk når i kontakt med helsevesenet? Nei, antakelig vil situasjonen minne mer om hvor kurdere burde ha vært, visst de hadde vært like lys sky angående sine affærer. Sjefen er en pedofil incest som sin slekt har unngått myndigheter i opptil åtte generasjoner? Ja, skatteunndragelse og innside handel, sex med guttebarn slik at å møte offentligheten er mer krevende enn å sitte ved pulten sin. Leser tretten en halv time i strekk for å nå prestisjefylt posisjon i samfunnet med omgangskrets og omstendigheter som tilsier fungerende psykisk helse tross situasjonen? Ja, hvor sine egne barn kan unngå den samme tilværelsen som sin egen. Medfører en svakhet ovenfor sine egne barn på samme premisser som enn selv ble voldtatt på? Ja, gjør av betydning de verdier som enn selv opplevde overgrep på, at er av aller største viktighet. Så ingen mer redde for voldtekt enn den mest sannsynlige til å kunne begå voldtekt? Ja, men da blir første sønnen også voldtatt siden du har voldtatt henne, for hun former sønnen i sin fars bilde, enda mer om hun skyver den vekk. Hva er overgrep egentlig? Konkurranse oss mennesker oss imellom for å overleve som en art. En forbannelse? Nei, kontakt med virkeligheten. Et atom skal etter fysiske lover slutte eksistere, men opprettholdes og utgjør alt som er. Spør du meg; Så spør jeg deg; Da er spørsmål hva vi gjør på?

Blir et ganske stort omfang da, visst alle som har basert seg på fysisk og økonomisk vold mot jenter, seksualisert og psykisk vold mot gutter, innsidehandel og unndragelse på skatten, skal bli tatt inn for overhaling, formuer konfiskert, basert på at dem aldri har hatt en egen nasjon! Kurdiske selvstyremyndighetene i Irak beregner at rundt 182 000 sivile kurdere ble drept. Til felles med de basert på fysisk og økonomisk vold mot jenter, seksualisert og psykisk vold mot gutter, innsidehandel og unndragelse på skatten, er at dem er uten egen nasjon. Spesialisert på væpnet konflikt i urbane strøk, gjenkjenner egen situasjon til dit at ganske mange kan dø om uten egen nasjon? Visst en betaling virker eminent, da kan kanskje noe av bevegelsen opptre av egen vilje? Hvilken bevegelse; Den med flyt i seg? Danser som en sommerfugl i magen sin bevegelsen?

Hvordan få angrepet noen med langt bedre vilkår, da organisert om egne skal bli bedre, må ha en liten gjeng, et lager og røve. Vise halvblods NOKAS ranere hvordan et fullblods ran gjøres og se til Equinor sitt tap på 2-300 milliarder kroner på et år? Sånn når en nabo eller onkel har gjort overgrep på deg, at når et ran først skal gjøres, så er 2-3 milliarder NOK? Pfft, halvblods påfunn.

Hva er halvblods i møte med offentligheten, langt mer pretensiøse, som en ulveflokk foret kongelig blod? Ja, fullblods er temmet over generasjoner og har ingen illusjoner om å erobre sin egen verden.

Folket blir for utemmet for kongelige, så vil de fore utlendinger sitt blod og få oss temmet? Utlendinger som er her basert på evnen til å forsvare seg selv, lignende ulveflokker er. Birkebeinere, svensker og engelske som tok tronen med gull fra Kongssønnen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait