Sporsløst forsvunnet.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Hvordan prate med en døende gammel elefant?

https://www.aftenbladet.no/direkte/i/BJjxb0/aftenbladets-nyhetsstudio?pinnedEntry=186007&fbclid=IwAR2jLRo3eZFXupMtn1rkkDe7seobHW6CyWgK_ydlP4yUssdLpX8NOqEF6ok

Denne er unik, for her er situasjonssporene nærmest ikke tilstede, blir neppe løst av Politiet. Hvor oppsto skaden? Hvordan oppsto skaden kan enn se på vedkommende i form av hvilke skader, men uten å vite hvor, vet enn heller ikke hvordan. Var det en skarp gjenstand, stump gjenstand, fra et fall? Visst fra et fall da kan alle skader fra stumpvold, stikkskader, kvelling, bli forklart med et slikt grunnlag, uten hvor, finnes neppe noe hvordan.

Men visst et hvordan allikevel oppstår?

Da kan jeg anbefale boken «Det Perfekte Mordet», skrevet av Jan Kjærstad, min første bok som innsatt i Danmark i første måned med isolasjon, full, for å legge til tilstanden. Hva annet enn mord er perfekt; Lik en volley som havner utenfor, kun for underholdningens del! Stikkskader gir i følge boken ingen avtrykk angående hva som er blitt brukt. Om et dypt stikk med en ned filt tannkost, viser allikevel ingenting hvilke lengde på våpenet, for kort eller lang kan den presses inn, muligens til nyrene, formet ovalt altså med en hinne slik at om punktert vil ha størst effekt, der leveren er mer som innsiden av en vagina om presset fingrene opp mot magen, vevet langt og likt, som et stoff i samme farge. Med en hinne da beskytter den noe, hva, tap av blod. Blodtapet forårsaker død ved skade til nyrene av en pil om i spillet World Of Warcraft, industrien som skaper større verdi enn både musikk og filmbransjen kombinert, altså så realitetsnære som overhodet mulig, skaperne går i slike detaljer at er nærmest en simulator for virkelighetsnære opplevelser, at overlever i 20-30 minutter. Oppstått hvordan på tross uten et hvor, fra et våpen produsert, en hammer, en kniv, eller fra noe funnet i nærheten, armeringsjern i bunnen av en trapp, en bit av betong, slag og spark vil etterlatte fibre og avtrykk, uten et når. Biologisk materiale kan gi et når. Nedbrytingstid.

Angrepet, etterlatt når sjansene for at ambulanse, førstehjelp, kan redde livet, slik at vedkommende selv dekker over sporene ved å søke seg vekk fra samfunnet, finne trygghet, hvor gjerningspersonen vil være uten mulighet til å gjøre nytt angrep, eller om alle føles som gjerningspersonen fordi skaden er av et slikt omfang at enn må klare seg på egenhånd til den er helbredet, deretter søke etter nettverk. Ved opplevd fatal vold, så sier hjernen at vitale punkter angripes, den gir signaler om å beskytte seg ved å støte alt vekk. Klare seg selv, vil si å dekke over sporene til angriperen, fordi enn selv unngår kontakt med hva som virker farlig for seg selv. Om brukt rusmidler, da er kanskje avhør og glattcelle også fatalt, slik at å rømme og søke ly til skade helbredet er eneste sjanse.

Er visst kontaminert dette bevismateriale, samme er vitnene.

Uten et hvor, så vet enn heller ikke hvordan plassere seg selv angående informasjonen enn gir fra seg, vil personer med samme karakteristikk gi Politiet informasjon, da er også bevismengden påvirket av Politiet sin rolle i lokalsamfunnet, visst da med en generell ulovlig overvåkning hvor enkelte lovbrudd har vært fraværende etterforskning over flere tiår og skapt kunstige økonomier basert på aktiviteten, vil ethvert lovbrudd være å bli frikjent for foran domstolen om med juridiske rådgivere, enn må bare komme nært nok den som etterforsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait