Ekte nyheter.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Et kraftig slag til skallen, hvor en bit ben lå fra før. Har visst hatt samme adferd som syvåring som etter fyllte tretti år, at noe tar enn med seg i graven. Uten angst medisiner og alkohol så hadde jeg sett det slaget komme, det verste de to som så på har sett i sine liv og kommer til. Rett av av livet på åpen gate, noe kun sjalusi kan fremkalle, affeksjon, et brennende hjerte.

Vettskremt, som er hva jeg ble etter slaget fra et jernrør til høyre side av hodeskallen. Var en dårlig venn, fordi jeg kunne ikke unngå slaget, sviktet kameraten min med at den kunne treffe meg, slik er ikke venner, som lever veldig lenge sammen, av og til er konfliktfylte løsninger allikevel løsninger. Skremt til vettet tok meg, heller enn noe annet, så slutter treningen når jeg er ferdig, du kjente den!? Den beste treningen er den som blir noe av, så kan andre få gjøre resten, bare la meg ta den siste testen. Veldig godt trent blir ingen, annet enn bedre kjent med seg selv? Hva er trening uansett, eksplosiver er usannsynlige i Norge, skal si Politiet gjør jobben sin på det området, at hverken Claymore eller C4 har tatt livet av noen enda. Heller ikke skarpskytter våpen, langdistanse, har krevd menneskers liv. Opp i mot personlig med slagvåpen på åpen gate er nesten å applaudere, men mangler allikevel ønsket om drap. Drepe gjøres uten våpen og fordi enn mener det, at konsekvensen er nærmest lik for begge parter.

Mafia som i seg selv er mektig, men hvor brukeren ut lader hele sin kraft til dens bevegelse og blir for alltid bundet til den. Kan komme med et ønske, og det blir oppfylt, da på bekostning av hele Mafiaen sine ønsker videre, at må følges på samme måte enn selv engang har ønsket. Og hva enn har ønsket seg, med andre konsekvenser enn sett for seg. Hva er igjen annet enn et høyere mål, som er hva som uansett oppnås? Sin tid på jorden, og ønsket enn hadde før enn ble til! Hva ville jeg med livet mitt!? Blir alltid slik enn ønsket seg, på tross av hvordan det noen ganger føles, fordi enn har ønsket skape fred, så må enn også kjenne krig, og hvem da tror å ha fått ønsket sitt oppfylt? Gående å føle seg som en prostituert til enn respekterer yrket til at er å dør for i strid?!

Hvordan bli tapt i sitt eget land, at sin ID leder ingen steder, på grunn av hverdagen sin, vet få bedre enn gutter utsatt for psykiske seksuelle overgrep, jenter utsatt for fysiske økonomiske overgrep, begge tabuer som virker ekskluderende inn på deltakelse i hva alle andre gjør, fordi enn har noe annet som er uten kontakt med realiteten, tross av så stor verdi systematiske overgrep har, at enn er endel av en Mafia, som å avsløre blir mer krevende med årene.

Clarice Sterling blir ikke dømt for drapet på Miggs, selv om i kontakt med Hannibal Lecter. Pedofile Incest, eller, Pure Blood som jeg ser dem mer og mer som, uten tilhørighet til noen nasjon noensinne, vet mer enn de fleste, hva som gir rettighetene til en borger, akkreditering, dokumentasjon, hvor lett dem rister ved grunnlag fra et besøk av Politiet, kontakt med Barnevernet, Helsevesenet. Don Corleone gikk aldri til legen, den kom til ham.

Karmøy saken, drapet på Tina Jørgensen, drapet på Vestre Platå, enn forstår ikke hvem enn har med å gjøre, fordi nettopp bildet enn har dannet seg er av avgjørende betydning for seg selv, som en etterforsker som har etterforsket til dit sakens kjerne må være korrekt eller så svelger den sin egen tunge. Stian Elle, en gris som ga sin avgjørende tale inne på kontoret, til en som hadde annet verdigrunnlag for hva som er avgjørende, har medført at tidligere politimester i Oslo har sendt et Politi til England for at GRISEN skal bli enda bedre på å være GRIS, slik at justismord blir uoppdaget i nærmeste fremtid, så veldig GRISETE var Karmøy Saken, at skulle tro Birgitte Tengs provoserte mennene til guttene som debuterte opp til ti år før Birgitte Tengs, at jurister både hos Politiet og i Domstolen bevisst fremhevet sine beviser til dit de og deres gutte elskere ble bevart, innenfor deres synergi, som de burde, første person til toppen av haugen er den første der, som har klart seg, samme hvilket yrke eller legning, så er alle utsatt og må noen ganger være uten kreativitet for å bestå, men de som har sex med barn har aldri hatt en nasjon, fødte terrorister, tross blodsutgytelse i tradisjonell krig hvor ære og heder er å høste, så er hva som bevarer freden sett på som mindre ærefullt, tross være med samme prinsipper og en del av vår natur.

Konflikten i Gaza, er som ved Karmøy saken, stedet er årsaken for at noen drepte, noen ble drept. Tusen døde barn på et par uker, for den som nekter motparten gi uttrykk for fysisk vold før en bombe går av og enn derfor svarer med titusenvis av bombet til nye skoler hvor barna deres skal gå på. Hvorfor? Fordi arabere er veldig mange, et lite området for konflikt med dem er appetitt vekkende. Hvem? Jøder passer godt til historien som er knyttet til hendelser i det området. Derfor er de plassert der, for å skape en relasjon med arabere, i en trenings situasjon, hvor omfanget kan sees i sammenheng med hvor stort omfanget faktisk er. 300 000 000 mennesker i møte med like mange fra USA, og dobbelt så mange fra Europa, sine ulikheter blir utprøvd på den lille slagmarken av utkjempet jord, betong, armerings jern, sand, busker, små elver, fjell knauser.

Er det noen som har babyer jeg kan duppe i sukker blanding og la dem spise opp på video? Til å låne; Små engler.

Var det NATO som bombet Halabja? Mor kalte hendelsen den verste i Europa sin historie i nyere tid, fordi Saddam Hussein ble presset grunnet kurdere sitt bånd til Iran?

Visst snart frifunnet, Johny Vassbakk, tilkjent erstatning, Tengs pårørende en gjennomgang av nivået på tidligere utbetale erstatninger, har kjørt med Tina Jørgensen i bilen helt fra Stavanger til Kleppe, da kan manglende blodspor forklares, i hvertfall om drept før, at bilen har blitt renholdet, liket virkelig blitt tatt seg av, permanent situasjons spor etterlatt seg, fordi enn har trukket seg bort fra aktivitet for å gjemme seg; Om etterlatt i en kum i Stavanger, da kanskje aldri funnet, i særlig grad, mens sjansen for å bli tatt i gjerningsøyeblikket ville vært betydelig høyere.

Stjålet klær av kunder som ikke har betalt for kjøreturen. Var lillesøster til Tina Jørgensen en av disse og skulle ordne opp med Johny Vassbakk med manglende hell?

onas Gahr Støre har hatt kraftig munnbruk angående HAMAS, noe som betyr at han er ute etter alle arabere, tre hundre millioner mennesker, altså hva som er av dem i Nord-Afrika, mens Yemen opp til Tyrkia stabilisert, Tyrkia forseglet, invasjon av Nord-Afrika sine land, alle sammen. Suez Kanalen blir stengt, og Risavika Havn knutepunktet før og etter Asia for nord transatlantisk flåte, uten stopp i Russland sine havneområder. For at Egypt skal holdes kjølig mens fokuset til arabiske muslimer utenfor Afrika skal flyttes til resterende arabere i Nord-Afrika? Et år med usikker trafikk så slutter rederiene sende båter via Suez Kanalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait