Korken i badekaret-

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Yezidiene, et folkeslag som kanskje dør ut, spesielt, kun 500 000 stykker igjen, en blanding mellom Islam og Kristendom, som bor nord i Irak, og som kurdere beskytter, hvorfor? Fordi ved å beholde egen minoritet selv om Saddam Hussein kommer med trusler om de las være utleveres, så skapes trygghet for resten av befolkningen, at dem vil få bli.

Brukere av rusmidler i Karmøy saken, blir beskrevet av Politiet, som «bare», og «unødvendig å gi navnet på», enn kan altså produsere kunst, litteratur, drepe Birgitte Tengs, og fortsatt være uten betydning for etterforskning.

Verdien til dem som arbeider opp i mot brukere av rusmidler, tradisjonelt krigerne i et samfunn, gis minst mulig bredde for hvilken innflytelse deres oppgave har, den med spaden skal stå nærmest mulig kanten til eget gravsted.

Samme som navnet «Barnevernet», at ansatte skal oppfatte barna som uten vern? Vernet oppnås først når konsulenten har tatt over omsorgen. Hvordan få dårligst mulig arbeidsvilkår for statlig og kommunalt ansatte, er ideen ved å gi slike betegnelser?!

Ved å tyste, føler enn å ha sveket et æresbegrep, og finner muligens «respekten for seg selv», men sammen med andre? Hvor dyktig enn blir på hva enn kan gjøre, gjør enn til en enda større rotte. For uten å gå tilbake å gjøre opp for seg, vil enn gå videre uten irettesettelse, og dermed gjenta adferden ved neste samme situasjon, så spørsmålet blir når igjen skal enn igjen gjøre hva enn egentlig burde ha gjort?

Når igjen æresbegrepet melder seg, og enn igjen må tyste, da fordi, enn er bedre enn den andre? På hva enn gjør? Hvilken gevinst oppnås, er at Påtalemyndigheter oppfatter den mistenkte å være med evner, ressurser, omfang, den er uten, derfor avventer, observerer mer, trår forsiktig, slik at enn på tross av å ha blitt tystet på, nettopp av den grunn slipper unna.

Stående naken med bare et knivblad presset opp mellom rumpeballene, da tystet på av en milliardær, så vil hele kontoret trekke seg bak i stolen og avvente med tanke på egen situasjon.

Hvor kutte? Muskler, sener, blodårer, organer, hvor lenge blør før dør? Tror nyrene gir tyve, tretti minutter, holde kunden fast til bare minutter er igjen, slippe den, og la den finne sin egen løsning som vil være bort fra samfunnet og forsvinne. Hvor oppsto skaden? Det har kunden selv laget tvil angående. Tiden å kontakte helsehjelp for adekvat behandling må utelates at strekker til, eventuelt besøke sykehuset for å gjøre seg ferdig. Hvor stort er målet? Et lite kutt? Da er hender første målet. Never brukes, fjerne muligheten. Hva med et i bicepsen? Hva er egentlig poenget med et stikk i biceps, hvor armen fortsatt vil ha sine fleste funksjoner. Hva med over skulderen, slik at armen er uten mulighet til å løfte seg? Komme til bak for å føre den skarpe gjenstanden til hvor hovedpulsåren vil være med hjertet på motsatt side, stor biceps vil ta lengre tid før kan komme til med armen, muskler er ingen beskyttelse. Hvordan vite å ha truffet sener? Hvit farge fra såret.

I halsen motsatt side av hjerte, i låret på samme side som hjertet. Hvor skal skarpgjenstand om inn i magen, brystet, ryggen? Skjærer den, eller er med pigger som drar vev ut igjen. Stikk til nyrene skal gi kraftig blødning som medfører død. Stikk til lever vil neppe være tilstrekkelig uten pigger, eller blad, men kun spiss gjenstand, uansett huske opp bak ribbebein, magepartiet uten ribbebein sine innvoller er utenfor livsfare å bli stukket i, stort sett, før om mange, mange timer, fem, seks.

I ryggen, lungen i motsatt side av hjertet. Fjerne oksygen hos motstander. Om bruker av anabole steroider, så vil lungene være mindre tilstrekkelige. Om bruker av amfetamin, vil benvevet være betydelig svekket.

Skade tarmsystemet dreper over tid, hva som er inne i tarmen dreper over tid om i resten av kroppen, så liten skade med lav smerte mens utsatt for frihetsberøvelse.

Kutte hovedpulsåre i armen må gjøres på tvers, slik at, i hvilken situasjon skal enn klare det? Da skjule den skarpe gjenstanden til enn har motstanderen i en armlås? Oppå hendene, på utsiden av hendene, hvor senene er, slik motstander mister muligheten til å bruke neven, nevene sine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait