Uten.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

«Du må nok risikere livet ditt for å få sterke nok punkter til din forankring til at videre ferdsel ansees forsvarlig av ditt eget sinn.»

Meget forvirret er retningen mot rimelig sikker. Psykotisk er enn når bevistheten leter etter sterk forankring for videre ferdsel, at sine ideer om seg selv stilles særdeles på prøve, for å øke farten på bevegelse etterpå, i tråd med seg selv. Begå fysisk vold mot andre personer er en handling av slik karakter, at enn i forkant sannsynligvis går gjennom en omfattende selvkritikk, til sine tanker om seg selv er flytende, at enn beveger seg i et uvisst området. Hva er en mulighet? Hva er fantasi? Hvor bør enn skille og når er grunnlaget for fantasi nok til at enn velger å tro? Sammenhengen mellom virkelighet og fantasi er nok i de fleste tilfeller ganske nærliggende.

Hva kan enn klare seg uten? Uten rammene som sørger for adekvat daglige behover at blir dekket, eller viljen til å ta et steg til i retning sine drømmer og håp. Staten kan ikke velge for innbyggerne, den har ikke utdelt mandater til å motivere sine borgere om å risikere sine egne liv, den må være en hengemyr av forutsigbarhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait