For et øre mindre.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Hva hadde du gjort?

Da Van Gogh skulle kreves inn gjeld av, var å kutte av et øre, logisk? Artisten fikk også et mer artistisk preg, et dramatisk virkemiddel, til sitt profesjonelle virke? Er allikevel et fall for landet at så prominente nasjonaliteter blir utsatt for torpedovirksomhet? Nei, inntekten lokalt behøver på ingen måte oppleve nedgang selv om lokale severdigheter blir utsatt for selvvalgte pr stunt der til og med kultur arven kan ha behov for et særpreg. Endret måten Van Gogh arbeidet på, etter tapet av et øre? Ble stilen mindre abstrakt? Fikk fastere rammer og siktet mer inn på økonomisk vinning i hvert fall levere i tide? Neppe. Noen gjør hva dem lever for, uten vinning som mål i det hele tatt, slik ideer kan skifte hender uten at avsender eller mottaker føler hverandre fysisk, noe større enn hva vi er laget rom for Van Gogh sine malerier, et militære for eksempel.

Hva som kan oppnås for den villig til å benytte styrken sin ovenfor enn svakere part på det området enn selv er sterkere på, og la konkurranse avgjøre hva som skjer videre, er for noen slik, at hva dem hadde gjort for å ha hatt mindre av hva dem har, heller enn måtte ha mer av det! Kjøle ned en vulkan!?

Israel fikk en nasjon, og trener der våre beste soldater i det mest ugjestmilde terrenget som er, urban krigføring er for Vesten enn nødvendighet å være trent på, der våre økonomier baserer seg på ingen antagelser om bakkeinvasjoner, et lite, profesjonelt militære, hvor mange år med Fortnite har gitt basis kunnskap til at etter oppnådd fysisk form kan gå over til avansert våpen trening etter bare en måned.

Glem Sveits og deres ingeniører som skal revolusjonere energihenting ved forsøk gjort i en slag tunnel med en partikkel gjennom som, opphever noen, gjør noe irrelevant som tidligere har vært en hindring.

Fortnite gir en generell våpen trening, kartlesing, bruk av materialer, vinkler, høydeforskjeller, slik at teorien sitter allerede før rekrutten starter, etter lange gå turer med minimal fysisk belastning, at kun kjernemuskulatur blir bygget, kan valg av metode og våpen velges, før antagelser om hva videre trening vil innebære. Taktikk for å overleve i den norske fjellheimen er nok liten visst tidligere kurdiske soldater etter seg, som uten urbane trening også vil komme fra samme høyder og natur omgivelser som den som er i Norge. Hvor kunne gjemme seg etter en likvidering? For en trent soldat som ville gått tilbake til basen, forholdt seg til et militære, i en nasjon som er i fred, med tanke på væpnet konflikt, ingen steder, den hopper i havet og prøver ta første tanker bort herfra via å legge seg i kjøleanlegget, neste stopp hvor enn tankeren stopper neste, svømme til lands, stjele frukt, spør om enkelt fysisk arbeid, være for skitten til at autoriteter annet enn spytter, slår, sparker, altså uten behov for identitet. Hvordan bli en uteligger, er nok svaret for den som nettopp har drept spontant, om med mange års forberedelser.

For om treningen starter med tunge fysiske øvelser, vil noe av kroppen være uten forankring til å tåle belastningen.

Hvilke våpen som brukes på hvilke avstander, i hvilken grad ovenfor hverandre, under hvilke omstendigheter, ved ulike materialer, temperaturer, høyder, vinkler, for eksempel SMG inne i en bygning visst alene? Hvilket tilbehør i tillegg? Spør en tiåring? Pistol eller revolver? Granater visst noen av dem, hvilke, om bare en type? Hva bygningen er laget av? Stort sett murstein, metall, betong. Høyde under taket? Vil det være stor eller liten tilgang til oksygen? Døren enn skal inn er laget av hva? Hvor er hengslene på den? Er forventning en eller flere dører på innsiden av den første døren? Kom onkel og tante med en EMP? Avskrudd alt av elektronikk før entring, hengslene på døren må skjæres av med skjærebrenner, fire minutter til Politiet står utenfor, et minutt på hengslene, inn med kubein og vipp døren utover. Vinkel inn til boenhet vil være, hvilke avstander, hvor mange dører for mulige valg videre? Kanskje hatt en avsagd hagle for sikre den korte avstanden ved inngangspartiet, at blir avfyrt så fort døren åpner seg? Deretter kaste seg lavt inn og ta en nitti grader med? SMG, pistol og holde på avtrekkeren, revolver i tilfelle myke mål har dekning i form av tre, murstein, betong, plastikk? Avsagd hagle, avfyre med engang, kikke inn, slenge molotovcocktail i retning hva som er langside eller hvor neste dører blir blokkert for andre å kunne bruke og dermed kun måtte fokusere på langside? Trekke pusten dypt etter molotovcocktail, vurdere om enn egentlig vil gjøre noe annet med tilværelsen, møte Gud på annen måte, gjennom bønn og måtehold, trekke pusten igjen, tenke på barna og vite at enn bør gråte, da er enn klar, dette er et arbeid, pust dypt igjen, langside, det brenner ved nærmeste innganger, kaste seg inn og bruke veggen på andre side som demper hvor skuddene kan falle så fort føttene treffer bakken og stabilitet oppnås. Hva skjøt du med? SMG. Hvilken? Kortløpet, fra skulderen, 32 skudd, to intervaller på 3 skudd etter hverandre i medium høyde prøvde holde tilbake i tilfelle noen skulle treffes, søkte opp, så ned. Hva kommer neste etter gangen er oppnådd? Granat inn langside? Mot eventuell dekning som er der? Stå å se på at den går av? Legge seg flat? Holde for hodet? Trykkbølgen er sin venn, og kun Gud avgjør hva som lever eller dør. Den svakere part skal uansett gi etter der den lenger vil være uten mulighet til å bære hva vi har fått videre i hva som fortsatt er materielt, visst meg er den parten, da skal jeg ikke reise meg etter denne granaten her, men visst jeg gjør det, vil hva som er igjen i leiligheten møtte min 32 revolver med løsnet avtrekker ment for svake grep og tynne håndledd.

Hva er SMG? Small machine gun, lite maskin våpen, reim over skulderen, kort løp, lengre løp, mindre magasin, større magasin, enkel mekanikk, komplisert mekanikk, løsnet avtrekker, strammet avtrekker, sikte, ingen sikte, laser sikte. Hvilke avstander? Inne i ganger for partiet er smalt, boenheter. Ute i en luftegård? Nei, kun for å lage støy og skape forvirring, som å kaste en røykgranat. Kan ta på mer i skulderen og lengre løp, om å treffe noe over ti, femten meter? Spør en trettenåring? I hvilke situasjoner bruke den automatiske effekten, korte intervaller, enkelt skudd? Ved enkelt skudd kan SMG treffe likt pistoler, på tyve meter, med særdeles liten effekt på hva som gir motstand tilbake. Korte intervaller for ganger. Full automatisk på en-fem meter, helst fire, sjelden over tre meter. Hvor nært anvende molotovcocktail? Har aldri laget en molotovcocktail, så gått for den tradisjonelle arten, standard bensin, plastbeholder, revet opp t-skjorte, kastet mot hva fem til ti meter unna, holdt seg unna, men håpet hadde vært at mye av bensinen ville ha kommet i kontakt med hva enn som skulle brenne.

Skyte fra hoften med SMG? Da kan enn tenke seg hva Zaniar Matapour gjorde, om skuddene den avfyrte var med tanke på å kunne bli skutt tilbake på, og derfor traff målet sitt hver gang, fordi den mente bare drepe hva som kunne drepe tilbake, at skuddene var dekningsild med tankene fri angående om noen andre trakk våpen? Da er enn mer fokusert enn en som hadde slengt seg til bakken så fort noe så ut til å gjøre motstand, rullet til siden, og løpt der fra.

Skyte fra hoften? Ment for mage skudd? Mage hodet skudd fra to meters avstand i smal døråpning? Liggende som et stativ i reimen når døren åpner seg? Hvor blir glippen der dør skiller seg fra vegg og åpningen viser seg. Hva med å kaste molotovcocktailen i døråpningen, kjøre skjærebrenner i veggen opp og ned, skrike lyse høye skrik, gå frem og tilbake mens ler og griner, et steg ned trappen om gangen, til utenfor og avfyre SMG gjennom vinduer i hele bygningen, ta av seg våpenet og slå nærmest sivil med det i ansiktet til kraniet ligner mer på en sokk enn ovalt? Da er knapt Politiet blitt kontaktet, og minuttene teller fortsatt ikke. Trekke pusten, se seg litt rundt. Bruke noe for å komme til vinduet enn vil inn, feste avsagd hagle i reimen, hoppe inn vinduet. 32 revolver i hånden. Venstre hånd. Holde revolver munning rett ned, i høyre avsagd hagle med munningen vannrett. Hjelm? Knebeskytter? Beskytter for håndleddene i tilfelle enn faller?

Visst enn faller med 32 revolver horisontalt og avsagd hagle vannrett, til høyre, da med knekk i høyre kne og legge seg fremover? La venstre hånd falle foran seg og peke fremover? Vil avsagd hagle peke mot høyre kne og nedover da? Ja, visst ikke både hånden og haglen havner under foten, med vekten av låret oppå seg. Prøv å ikke trekke av.

Så da er enn inne i boenhet, hva skal skje her? Den som er arbeidsgiver, den uten sjel, har sikkert et økonomisk ønske, men for en artist? Hva skal leve og hva skal dø, skal settes under lupe, og velges, av Gud. Se seg selv like glad den selvutvalgte av manglende rutiner, disiplin, egoistiske tanke om sin posisjon i universet, at muskulatur vil søke kontroll heller enn å la seg følge med, at stump vold derfra gjør større skade, rystninger mer alvorlige, fordi enn ville være noen.

Hvem tror de er noen? Fordi dem prøver komme seg unna, de er bedre enn situasjonen, så i ethvert vrak vil ligge igjen noen rotter. Visst enn beveger seg bort fra hva enn gjør, til hva enn vil være, da mottar kroppen omstendighetene til dit enn kan bli skadet, fordi den søker kontroll.

Visst enn på noen måte stopper opp og tenker over hva enn gjør, mens faller med en avsagd hagle og en 32, den ene hengende vertikalt fra venstre arm, den andre liggende horisontalt fra fingrene, andre veien, verti hori, men ja, også tenker over hva enn gjør før enn gjør det, da blåses sannsynligvis egne tær av ved et fall, derfor må enn av og til drepe, for å få kontrollorgan på avstand, til å kunne puste, være, bli, uten tanke for hva det er. Fall til venstre vil være, avsagd hagle må peke førti fem grader vertikalt til horisontalt sør-øst, 32 kan gå gjennom eget skritt til å peke ut mellom føttene sine, da kan avsagd hagle gå over kroppen samtidig som venstre arm trekkes til seg og pekende opp mot himmelen mens over på samme side som venstre skulder og enn er liggende med begge våpen pekende horisontalt i vertikalt gående retning bort fra sitt eget legemet, frem og opp på føttene, bak og falle i rull, ta posisjon i knestående mot retningen enn var i før fallet oppsto, minne seg på at noen ville stoppe opp og påpekt hva som kunne tolkes i retning noe sesuelt, forstå hvor stor påvirkning et knefall for kongehus har på befolkningen siden damer sier sesuelt med avsagd hagle og 32 pekende mot seg, noen damer, halliker, av små gutter, som tydeligvis florerer ved hoffet, siden dem fortsatt er av betydning, med en avsagd hagle og 32 pekende på seg. Ære være dem som har latt være prate om sex med en stemmebruk som antyder å være eldre enn noe med melketenner mens under åsynet av hva som er rettsapparatet, for de er tjenere av en høyere makt.

https://www.youtube.com/watch?v=LtGviwkRts0

Damene selger klær som varmt hvetebrød, så tyveri av klær fra eneboliger er som å hente ut kontanter. En industri hvor pengeskap er unødvendige. Hvilken boenhet er uten klær?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait