Vise personer.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Blir mange bomber sprengt i Europa når gjenger rivaliserer med hverandre, eller er vi et særskilt fysisk voldelig folkeslag når vi får sende raketter for USA?

Sjia er Iran, halve Irak, og Bahrain. Hørt om Bahrain, som blir nevnt i sammenheng med Iran og Irak, tross kun være med 1,5 million innbyggere, på grunn av prosentandelen sjia muslimer i landet har gjort Tolvskolen til deres statsreligion, altså samme ithna ashariyya, statsreligion, som i Iran og Irak.

Jesus måtte reise rundt fordi han hadde sex med guttebarn i stedet for å være en del av romerne sin erobring av planeten? La barna komme til meg. Mennene fra sin fars tempel var innom både Jomfru Maria og Jesus i årene etter han ble født, Josef fortsatt på reiser for å kunne arbeide som snekker. Den første fødte sønnen blir som far behandler mor, for slik tror mor at menn er. Maria møtte mange vise menn før Jesus ble født?

1560 mennesker er blitt drept og omlag 3400 mennesker skadet i terrorangrep i Europa de siste 31 årene. Her finner du oversikten.

Så at Hells Angels bombet Bandidos bygningen, var ikke et kapittel for Europa, da sikkert heller ikke for USA.

• Oktober/november 1974: IRA bomber en rekke puber i Storbritannia: 28 drept og over 200 såret

Åja, så for IRA er pubene maktsenteret deres.

• August 1980: 85 drept og minst 200 såret da en bombe

eksploderte på en jernbanestasjon i Bologna i Italia.

For Italienerne er hva som frakter varene deres, det bindende leddet.

• Oktober 1984: Fem personer ble drept og Storbritannias statsminister Margaret Thatchers regjering slapp så vidt unna da en IRA-bombe eksploderte på et hotell i Brighton i England. Angrepet fant sted under De konservatives årsmøte.

Enten Puben eller Regjeringen, den ene dagen i året der enn er edru.

• April 1985: 18 drept og 82 såret i et bombeangrep i Madrid utført av sjiamuslimske ekstremister.

Hva er sjia? Kommer de til via Albania? Da nesten bare over til naboen.

• Desember 1988: Alle de 259 om bord ble drept da et Pan American-fly styrtet i den skotske byen Lockerbie etter en

bombeeksplosjon om bord. Elleve personer i Lockerbie ble også drept.

Sprengmateriale ment for pubene.

• April 1992: Tre drept og 91 såret da en kraftig IRA-bombe eksploderte i finansdistriktet i London.

Regjeringen slapp unna, da skal i hvert fall noen med dress ta kvelden.

• Juli 1995: Åtte drept og 86 såret da en bombe eksploderte på et tog på Metroen i Paris. Algeriske muslimer tok på seg ansvaret for angrepet.

Fryktelig hva franskpersoner gjorde i Algerie.

• Februar 1996: To drept og 100 såret da en kraftig IRA-bombe eksploderte i Docklands i London.

England må ha Irland for at flåten deres skal være fungerende i en større konflikt, så dem kan ikke gi seg samme hva.

• August 1998: 29 drept da en bilbombe eksploderte i Omagh i Nord-Irland. Gruppen Real IRA tok på seg ansvaret for angrepet.

Fortsatt må flåten involvere området rundt hele Storbritannia for at den skal være stridsdyktig i tilfelle storkrig.

• September 1999: 94 drept og over 200 såret da en bombe ødela en boligblokk i Moskva.

Vernet bygning på en lukrativ tomt.

• September 1999: 118 drept da nok en bombe eksploderte i en boligblokk i Moskva. Russiske myndigheter mente tsjetsjenske opprørere sto bak begge angrepene.

Vernet bygning på en lukrativ tomt.

• Oktober 1999: Over 110 drept og om lag 400 såret i et

rakettangrep på et marked i den tsjetsjenske hovedstaden

Groznyj.

Stort området med mange små leverandører.

• November 2003: 61 drept og minst 400 såret i fire eksplosjoner i Istanbul i Tyrkia.

Stort området med mange små leverandører.

• Mars 2004: 191 drept og over 1.800 såret da flere bomber

eksploderte på tog i rushtrafikken i Madrid.

Stort området med mange små leverandører.

• Juli 2005: En rekke bomber rammet kollektivtransporten i den britiske hovedstaden London og minst 33 mennesker ble drept og over 345 såret.

Stort området med mange små leverandører.

Tolv tjenestepersoner er skutt – sju siden 1945, tre er knivdrept, tre mistet livet i annen voldsbruk og ti har omkommet i ulykker. I 1998 ble to politipersoner skutt og drept av psykiatriske pasienter i to ulike hendelser. Informasjonen fra NRK illustrerer hvordan fysisk vold er årsaken til like mange dødsfall i Politiet, som annen vold. Dødsfall på sykehuset og i trafikken er den vanligste morderen i Norge ovenfor befolkningen generelt, at feilbehandling eller mangelfull infrastruktur medfører tap av menneskeliv.

Hvordan reagerer Europa når en tjenesteperson i Politiet blir skutt og drept, eller en bombe jevner et klubbhus med jorden?

Så når Jesus lurte, da forklarte Maria at menn kommer innom på besøk med økonomiske gaver, har sex, og forteller om erfaringene sine gjort fra reisene dem har? Ja. Så Jesus i møte med menn tok i mot økonomiske gaver, hadde sex, og hørte på erfaringene dem hadde hatt fra reisene dem hadde hatt? Ja.

Så, når gjeng krigene starter da kan vi kreve inn husleie av til og med Politiet, fordi de fysiske følgene av å være i en gjeng vil generelt være ved et slikt grunnlag som skadene oppstått på politiets tjenestepersoner må være, og dermed vil nærliggende miljø utelatte kontakte politiet i den sammenheng på tross av «varmen oppstått», der også gjeld bedt om å kreve inn i en periode med gjeng krigene vil være x10 av hva tidligere skyldig, der kunde, den med gjeld, vil derfor få et mer oversiktlig bilde ettersom gjelden er såpass stor av hva den ikke klarte betale, til dit den vil kunne rette sin totale økonomi inn mot hva gjengen ønsker, derfor også forvente økning i egen inntekt, eksempel 10 000 kr blir 100 000 kr, hvor nedbetaling vil være etter hva økonomien tåler si 5000 kr i måneden, der kunde også har godtatt tilbud fra gjengen til å ha økt sin egen inntekt med hva den betaler, altså om betaler 5000 kr i måneden skal også ha 5000 kr ekstra i inntekt til seg selv, og får å få muslimer til å skyte på homofile ta opp Jesus som en pedofil omreisende predikant? Derfra forvente gjengkrigene som startet og innkreving av leie kan foretas uten at gjengmedlemmer er forventet å tyste på hverandre grunnet den grove fysiske volden utført etter hvert er en del av deres hverdag på et generelt grunnlag, altså uten kobling til hvilke handlinger enn ellers foreta seg annet enn å være medlem av en gjeng.

Ja, for da begynner dem med religiøse motiverte tanker, at hva som invaderer dem fysisk med væpnet konflikt har blitt kritisert, derfra trekker provokasjonen seg innover og blir utløst i retning hva enn dem nå respekterer, som vil leke.

Sveits kan komme med ny løsning for energi globalt, men blir satt under overvåkning gjort av Politiet i Norge som vil ta dem til side før de oppnår gull i VM? Kan virke sånn.

Så, fra når av vil gjeld bedt om å innkreve være 10 ganger hva tidligere skyldig? Fra der gjeng krigene startet markert med skuddene til Zaniar Matapour, om bedt om fra den dagen til i dag og fremover i kanskje ti år, da er 3000 kr, 30 000 kr til den som krever inn.

Så må enn betale den som er skyldig? Nei, at gjelden har blitt krevd inn kan i de aller fleste tilfeller møte kravene til den som krever inn; Møte med kunden og fremtiden med den er hva som er av betydning, at er økonomisk innbringende for begge parter.

Hva skjer med kunden visst pengeinnkrever mislykkes opprettet et samarbeid mellom de to og skape enn innbringe økonomi for dem begge? Kunden blir drept. Så innkrever kan forlate samarbeidet uten videre kontakt med den som krevde inn eller kunde? Ja.

Så visst kunden får klippet av fingrer og tær, skutt kneskålen på, satt inn skruer i arm eller lårbein, for å motivere seg, da har enn gjort den enn tjeneste, for om innkreving mislykkes i sin helhet blir kunden drept? Ja.

Så gjeng krigene er perioden for innkreving og etablering av varige samarbeid med bedrifter? Ja. Hvorfor? Innførsel strammer inn samtidig som kravet til fysisk vold blir satt på prøve!

Strammer inn? Produkter som skal over grensen hver eneste dag er å foretrekke, grønt og frukt, ferske varer som skal leveres hver eneste dag, må ha en bedrift for å kunne leveres. Varmt hvetebrød? Ja, bakevarer kan gi store kontantinnstrømninger på kort varsel.

Så visst bedt om å kreve inn en sum, kunde har latt være betale grunnet sin økonomi, gi tilskudd til faremomentet ved fysisk vold samtidig som løfter om økt inntekt samtidig som summen møter hele det økonomiske bildet til kunden, hvor kunden derfra er sannsynlig å motta tilbud fra gjengen, og derfra være tilgjengelig for innførsel og videre distribuering? Ja. Fordi da får den inntekt til dit sin økonomi endrer seg til hvor den hadde betalt, og litt til slik at den føler seg verdifull ovenfor den som kommer med salget? Ja. Blir VIP for å betale sin egen gjeld? Ja. For liten gjeld kan være uten grunnlag til VIP status og blir derfor ikke betalt? Ja. Hva med den som krever inn da? Den er uten betydning ettersom den selv ikke krever inn og er uten grunnlag for å kreve inn av den som krever inn.

Så hvorfor betale den som er gjeld skyldig og har bedt om å få gjelden krevd inn? Det er noe enn absolutt ikke burde gjøre. Behold transaksjonene mellom den skyldige og deg selv.

Så visst enn tar med kreftsvultser som vokser på trær rundt forbi i Stavanger bykjerne, til Tyskland, for å selges til kunstnere som lager krukker av dem, da er veien hjem igjen med ferskvarer som frukt og grønt i en hvit varebil med norske skilter sikker å komme over broen fra Sverige til Danmark, hvor tollboden vil ha fire-fem hvite varebiler med norske skilter som fyller opp hele hallen der fra før av, at nittini av hundre passerer av den karakteristikken? Ta med et par Mausere da, sikker tretti tusen kroner per stykker, to-tre stykker, i noe tøy, liggende mellom det ferske foret. Ta kontakt med en antikk selger, antikvar, og si enn har trebiter for utforming til kunstgjenstander hovedsaklig krukker klare for frakt innen tjuefire timer, ti stykker, et par hundre kilo, rundt en million kroner, solgt kanskje to-tre hundre tusen, fire, kroner. Lage film av det og sprenge av en bombe, si det er for årvåkenhet angående regnskogen, blir noen skadet så mer konkret hvordan den form for aktivitet er skadelig og skape sympati for de som bidro. Prøve ut svart krutt hvordan fungerer på tre, heller enn dører, motorsagen inn, presse inn en hjemmelaget rørbombe, felle trærne. LIVE show på TikTok, lagrer hele videoklippet på deres sky nett.

Enkel mekanikk, skuddet går når enn trykker, på tretti-trettifem meter for uerfarent personell, som alle er i starten av gjeng krigene? Sittende fra en bil, ned med vinduet, eller at alle rutene knuser ved skuddet, den som prøver finner ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait