Norske tilstander.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://www.nrk.no/urix/to-skutt-og-drept-i-sverige-i-natt-1.16594133

Sine guttebarn opplevde seksuelle overgrep og psykiske overgrep, sine jenter opplevde fysiske og økonomiske overgrep, ettersom mødrene hadde samme barnefar, lav inntekt, psykiske diagnoser, få prestisje fylte verv og stillinger i sin omgangskrets.

Hvem gjør overgrepene? Mainstream ektepar i kommunale stillinger; Synergien for skatteunndragelse, innside handel, seksuelle overgrep og psykiske av gutter, fysiske og økonomiske av jenter, omsetter for 1-10 000 milliarder kroner årlig.

For Norge som nærmest ikke opplever fysisk vold, så er de andre formene for vold med samme effekt på samfunnet, at i stedet for drept, så selvmord, en norsk nyhet kunne vært, på grunn av seksualisert, psykisk, økonomisk vold, at inntrenger kom inn i leilighet og to damer tok livet sitt, ingen fysisk vold ble brukt. Norge bruker fysisk vold i andre nasjoner med så stor suksess at vi er USA sine spesialister på feltet, noe som tradisjonelt har vært vår oppgave, at tilgangen på ressurser har vært få, dermed har tokt vært en del av den norske kulturen? Norske styringssystemer i rakettene til USA, sørger for at våpenet når målet sitt, utpekt av norske soldater bak fiendens linjer som fysisk peker på målet med en laser.

Må levere pakken helt hjem.

Samme som tidligere, at mindre mobile personer blir drept, mens de forberedt på væpnet konflikt slipper unna. Faremomentet ved gjengkrig er svært liten for deltakerne, der sivile tap oftest havner i media? 2 damer, flere barn, da er dem så avslappet i forhold til den fysiske trusselen at enn gjerne blir sittende og avvente hva som kommer til å skje! Hvorfor døde de, i panikk har enhver voksen virket som mulige angripere, for angriperen!? Fem personer inne i en leilighet, ingen skutt, er mer sannsynlig at inneholdt deltakere i væpnet konflikt. Der den ene foreldre har blitt drept og barnet skadet, er sannsynlig at faren har vært målet og blitt drept, fordi den har agert og dermed selv blitt truffet, i forsvar av de to andre eller med mulighet til å selv angripe.

Bomber flere nasjoner med synergien i Norge som er uten fysisk vold med fatale følger, men et par skudd i Sverige gir navnet Gangster til en førtiåring? Blir som at oppgaven Politiet har, brukes på «annen kriminalitet», at enten er en Pedofil eller så er en Terrorist.

Ta et par runder på dette her, så prøve bli venner med USA etterpå, legge et par dokumenter på pulten med mening i seg, utprøvd modul i Norge blir gjeldende også i USA, deres behov for sikkerhet gjør at dem er forventet å agere senere enn oss, vi kan ta dem bakfra på dette området, jo.

Samtidig med at Europeisk Domstol i Haag prøver hjelpe oss med juridiske spørsmål rettet mot omsorg av barn, kan vi i Norge legge på med vår egen utformet juss, deres aktivitet som vår motor, for å så rette sikte mot USA, og fyre av, si 2027? River samfunnet deres i fra hverandre, og deler bitene som faller av? Gull rushet, de har tolket oss nok via media til at vi vet dem er i angrepsmodus, noe må vi holde for oss selv og legge i knytte neven bak på ryggen.

Ja, nå kom dere, men vi vil konfiskere 1\3 av formuene til deres nasjon basert på skatteunndragelse, innside handel, seksuelle overgrep og psykiske av gutter, fysiske og økonomiske av jenter, ta en russiske på USA tross ulikheten i utforming av landegrenser i Russland er nøye disputert mens i USA et slakt.

https://www.youtube.com/watch?v=no5S2ILPmng

Klart Norge kan mure inn en slik innen fire år? Prøve ut først i Norge, legalisere sex med barn, ut i fra erfaringene gjøre ulovlig igjen, så eksportere. Hele planeten kan måtte ta i mot våre varer og ideologi basert på at vår evne til juss sier at dem har ingen, implementere i USA først. England er her for å kristne oss igjen uansett, kjøre flåten over til USA og se England prøve seg på Tyskland og Frankrike uten vår, flåte.

Bruke den staten Equinor har smørt, smurt, legge frem for, via guvenører der, at hele USA må ta i bruk norsk utformet byråkrati, rettsapparatet, som norske er overlegne på fordi USA må la være bremse i deres størrelse.

For eksempel, så er kjønnsnøytrale titler og begrep korrekt å bruke innenfor den norske domstolen, annen uttalte begrep og titler er gjort i uaktsomhet i tjeneste og er et overgrep mot den norske befolkningen, utdatert løpende risiko lignende rust på jernbanespor som snart gir etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait