Bravo!

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Personen som plukker opp et barn, i stedet for et våpen, mens beskutt, som at sex med gutters anus skal overbevise motstanderen om at livet i skyttergraven er bedre uten, at guttene har det så bra at enn også deler, noen netter så deles uten at enn selv får noe og da er tanken om å plukke opp et våpen allikevel, der; Men så har en onanert, og er derfor utmattet samtidig som forundret over hvorfor guttene ikke kommer, bort, til meg, slik jeg har drømt om, en onanist.

Vente på overvekten skal få indre organer til å kollapse, en særdeles smertefull død som varer i flere dager.

Politiet sendt til England for å utvide norsk kunnskap angående hvordan drepe med ord når utsatt for isolasjon, kommer tilbake til Norge for å få støtte her, til at England også får støtte av USA. Samtidig som BREXIT har England et enormt behov for å markere seg, søker støtte hos Tyskland, Frankrike, i praksis fører en handelskrig som også Norge er ønsket å være med på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait