Charlie!?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Privat sikkerhet kan fullstendig erstatte tips og vitner i den norske domstol.

«Jeg ble ikke spurt hvilke klær hun gikk med, men om hun gikk med sommerklær.», vitne utdyper i slutten av sin forklaring for retten, at om hun gikk i festklær ville være en annen versjon enn den han fikk. Veiledende spørsmål med sanksjoner som for alle overlevende ville gitt fengselsstraffer under særdeles skjerpende omstendigheter, etterforsker Stian Elle tok sitt eget liv, noe om jeg visste før deltakende som tilskuer i rettsaken angående drapet på Birgitte Tengs, kunne medført at jeg hadde urinert på gangen i min bukse; Ergo er jeg med samme oppfatning som var før, at etterforskere ikke skal kurses eller utdannes til sin oppgave, men være blank i forkant av avhør.

Sesuelt en gang til, så kommer jeg til å drepe en stein med et mennesket.

Om tatt inn i rettssystemet sitt apparat uten å være ansatt i det, allikevel med andre tanker enn dem tildelt, da av interesse for noe som ikke kan i vare ta deg. Politiet er en nødvendighet for alle vitner som har vært til nå, som et fysisk vern. Privat sikkerhet kan fullstendig erstatte tips og vitner i den norske domstol.

Vitner og aktorat har ingen forståelse for den fysiske volden de utsetter seg for ved å stille Johny Vassbakk spørsmål, resten mangler forståelse for hvorfor bilen med de tre damene i er et skrik unna? Politibil er greit å stille mange spørsmål om, men sivil eller bilen med damene i, så har man en operasjon som søkte etter Johny Vassbakk samme kveld som Birgitte Tengs ble drept.

Grunnen er mange, en at du har sikkert skjult dine egne spor, og gitt meg en annen karakteristikk enn hva handling jeg er i ferd med å utføre inkluderer, slik at verken situasjonsporene eller vitneforklaringer ved senere tidspunkt vil spille en rolle, fordi intensjon og foranledning ville være tildekket med flere en et grunnlag og dermed ikke være tilstrekkelige. Hvorfor drepte Johny Vassbakk, ville kunne medført at vedkommende ble dømt. Hvilke seksuell preferanse har Johny Vassbakk, medfører full frikjennelse og tilkjent erstatning.

Hvorfor drepte Johny Vassbakk, ville kunne medført at vedkommende ble dømt. Hvilke seksuell preferanse har Johny Vassbakk, medfører full frikjennelse og tilkjent erstatning.

Finnes det dem som har ingen interesse av de to overstående spørsmålene? Ja, de skinnkledde damene som var i gangen og kviskret med smatting som to små jenter uten melketenner, innendørs prostitusjonsmiljø halliker på vei tilbake til Karmøy for å eventuelt drepe kunde eller prostituert.

Tatt den praten med sjøfolk som to tredjedeler av sin flåte gikk ned i løpet av andre verdenskrig, så avlivet på stedet? Prater en med snill pike syndrom til autoriteter i rettsapparatet så får en lov å gå mens annet blir erklært skyldig!?

Damer som gir en verdi til barna som væpnede styrker hadde vært uten vurdering for hvordan eller om overlevde.

Sprattlet så jeg slo den i hjel med hammeren.

Politi som engasjerer seg såpass for den avhørte, at dem undrer seg om å være uten støtte i samfunnet for øvrig, at dem er alene, med mistenkte, tiltalte, som deres eneste tilknytning til omverden, så ulike er deres kultur, oppvekst, at ved å sette seg inn i den avhørte sin ulikhet distanseres enn fra eget miljø til dit at medmenneskelighet virker ekskluderende inn på sin egen oppfatning av dem enn hadde rundt seg fra før, for ved medmenneskelighet skal enn ta et steg til, rekke ut en hånd, søke forståelse, mens gruppen KREATIV i norsk politi at noen ganger skal enn drepe hva enn ikke forstår for å være trygg.

Så du hva den var? Nei. Godt arbeid. Mer som virker uoversiktlig, spreng hele bygningen. Kan være virus! Nei, svi av hele området. Alle hadde en slekt og familier er over alt. Hysj, sørg for at ingen vitner husker noe. Jo, spesielt er rart, strø fullstendig over rusbruk, påpek omgangskrets, psykisk helse, inntekt, normaliserte samtaler med Politiet er hva som er gjeldende og eneste versjon.

Johny har latt vitnene som vitner til fordel for at tekniske beviser blir stående alene som utgangspunkt, overleve, fordi dem var fjorten år, fordi dem var hørsel hemmet, han klarte bare ikke etterlatte dem med alvoret i seg, men var en forsiktig person som ivaretok dem tross hvilken situasjon de satte ham i, noe han snart vil belønnes for ved erstatningen utmålt for ham, og den nye overgangen av erstatningen Tengs fikk av de pårørende, hvor alle Vassbakk ble avhørt før Johny, politiet forfølger noen ganger militære gener helt hjem til stuen deres og venter der med avkuttede håndledd, drenert ut over stue gulvet, hvorfor vaske dritten av seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait