Alpha!

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Hvorfor får ingen tak i skikkelig sprengstoff?

Sverige har lenge ønsket invadere Norge, men har på grunn av fjellene vært uten mulighet, noe som lar seg utligne av kurdiske styrker, de best trente bakkestyrkene på planeten med tanke på erfaring, med hovedsete også i fjellene, den norske fjellheimen er truet av et Sverige med kurdisk militært personell?

Sikre tapet Equinor hadde på 2-300 milliarder, at har gitt smøring for norske investorer noen år til.

Saddam Hussein måtte bombe Halabja, slik at Jaff klanen ikke skulle knytte bånd med Iran, og derfra utstyrt med våpen kunne innta Bagdad via vannkilde helt fra Halabja, med bakkestyrker; Potent nok til at masseødeleggelse våpen måtte brukes for å poengtere hvor aggressiv den kurdiske styrke kan være, enhver nasjon i nærheten kan invaderes av dem.

Hva med norske og kurdiske styrker til Japan etter at USA har bombet dem med atombomber utenfor Nagasaki og Hiroshima, som har utløst hydrogen bomber, som har tatt livet av alt biologisk levende innenfor enn langt større radius enn atombombene gjorde, slik at byene vil gjenstå og kunne inntas, Japan er også fjellkjeder, bare at dem har kyst.

USA vil ikke ha en flåte som kan invadere dem, slik at alliert med Norge og Storbritannia er en nødvendighet for dem, men Japan kan kun invadere utenfor Asia, Kina har for lignende kultur, få år vil gjøre dem krigstrette.

Grensen mellom Norge og Sverige er høydeforskjellen på fjellene, tross også dekket av skog. Med kjennskap til innbyggere som passerer grensen hver dag for å besøke slektninger eller gå på arbeid, må tollere ha en spesifikk erklæring for å kunne stoppe og ransake. Hvorfor får ingen tak i skikkelig sprengstoff? Ekstra kolbe til skulderen og lengre løp? Enhver som har spilt Fortnite i 2 år vet at SMG ikke brukes over 10-15 meter, men heller revolver!? En og en halv meter høyere opp og hodene går som meloner.

Virker som alle skal til Afrika. Der kan Japan og Kina samarbeide om matjorden. Ukrainia og Russland om utstyret.

Glock, MP5, hagle, for gang og innta leilighet, boenheter. Over ti-femten meter, hva treffer da, og gjennom hvilket materiale, tre, murstein, metall? FAMAS, rifle, revolver, førstnevnte sliter med metall, går ikke alltid gjennom, murstein, holder også kulene, tre, automatisk rifle gjennom tre? Hvordan er rekylen til revolvere, stå stødig om avfyre to skudd eller aldri mer enn et skudd? Lyddemper fjerner nærmest ikke lyd, men legger demper på rekylen, om tenkt avfyre to skudd rett etter hverandre.

Om ta Hells Angels sin bygning på Braut, bruke portable gassbrennere til særdeles impregnert tre for at effekten blir som å sette fyr på en lunte, for utrent personell FAMAS eller rifle med kikkertsikte på avstand tretti meter, Mausere fra Tyskland, enkel mekanikk hvor rengjøringen, klargjøringen, er forventet at også trent personell vil være for adekvat til å foreta seg slik som i militæret gjøres, rense våpenet ofte og nøye nok, til at skuddet går når avtrekkeren trekkes inn, glem pistoler og revolvere, så nært, på avstand og i et flammehav. 20 kg svartkrutt for muren? 40 kg?

Med for lite impregnering i treverket vet jeg ikke, aluminiumspulver og svartkrutt da, napalm lignende. Hva med Claymore? C4? FAMAS fra Frankrike, Mausere fra Tyskland, klar for en båt til USA snart, hente inn nok til både Norge og Sverige? Vente lenger med båten neste gang, og forvente et byråkrati likt all annen skipstrafikk.

Tre år for oppbygging av kjernemuskulatur, så våpen trening, er kondisjon et spørsmål ta et år til? Nok kraft i neven til å kunne trekke på avtrekkeren eller løsne den for en 32? Skuddene vandrer i kroppen når treffer bein og kan gi andre skader enn påtenkt, om for eksempel kun skulder, arm, lår, skulle skytes.

Åtte skudds trettito, med løsnet avtrekker, for nære skudd, hvor håndball og fotball trening er laget for den som skal inn i takling? Vernesko for legger, arm, nakke, hodet. Kniver, granater, for å vinne hjørner.

Passe brusken i knærne ved å løpe på asfalt, holde over rask gange til terreng, hvor også hoftene får bevegelse. Større muskler gir større mål å treffe, samt hastigheten går ned, hjerte belastes mer, som skal ha oksygen, regn med hjerteinfarkt alder seksti år.

Mafia generelt behøver at Hells Angels har våpen når stemningen går opp? Kan Bandidos danne et forsvar, for norske investorer? Må kjøpe kurdisk sikkerhet? Hvem skal være med til Sveits? Sier ikke at Hells Angels begår lovbrudd, men de regulerer aktivitet som staten nekter erkjenne seg, som Zaniar Matapour når han sikrer at sex mellom samme kjønn med stor aldersforskjell ikke blir avdekket på grunn av åpne homofile, tynner ut flokken deres og skaper lavere BMI.

Kjell Erich Schumann og politiet han har angitt ranslaget til sin import av hasj i tyve år for å forhindre represalier, til USA for å utvidet området vårt der? Sammen med politiet han har hatt kontakt med, også krigere, slik at båndene deres skal ha styrket seg over flere tiår, og kan fungere som rekognoserende for ham.

Sikre tapet Equinor hadde på 2-300 milliarder, at har gitt smøring for norske investorer noen år til.

Gruppen KREATIV, den norske gruppe politiet har for når dem ikke skal snakke lenger, men ta ut med suksess, ved å prate, på deres kontor, GRISEN, provosert av svensk og fransk samarbeid, dyppet seg i engelsk fløyel, kan disse bevege seg utenfor Norge eller er det internasjonale samarbeidet her hos oss?

EMP, snuten må ha høyde for å føre droner over området. Droner som bærer sprengstoff, har pistoler festet til seg, varer. Ta med EMP`er fra USA? Hmm? Please. . . Por favor.

Er utdanning av et politi i England som et svar på den mislykkede likvideringen av fetteren til Birgitte Tengs, med et etterspill lignende etter Kong Sverre sa nei til Vatikanet? Skal vi kristnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait