Gjøre!?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Er sin plikt å gjøre det. Holde katterefleksene ved like i tilfelle nasjonen behøver sabotører.

HAMAS? Fysisk vold i Stavanger? Sa til en at om så du er PKK så stjeler du ikke av meg, noe jeg angrer på, etter å ha sett film av et IRA i en kampscene inne i en bygning, oi. Trente soldater er usynlige, for den som blir truffet. Stjele gullet fra Aluminiums produksjon i Kristiansand? Moduler av stål fra verksted i Risavika? Sjokkbrekk? Prøve ut pulver fra en kvernet sykkel av aluminium sammen med svartkrutt, hvordan blandingen smelter sikkerhetsporter.

Et ran hvor kidnappet ansatt og kniv holder, et par gullbarrer i sekken, hundre kilo.

Vi fra Ålgård burde forstå responstid og reaksjon på lokalsamfunnene Hydro produserer aluminium i?

Privat sikkerhet dukker opp etter syv-åtte minutter, og vet hvor antatte gjerningspersoner bor. La være lese avisen etterpå, vite hva offentligheten foretar seg er en ulempe. Lignende la være onanere, at tunnelsynet oppstår? Hva skal enn gjøre, kreve sin føderett!

Når Arnt Sigve Klungland rygger for å unngå se at Erik Håland skyter deg i bakhodet, da avfyres skudd ment for å drepe!?

Bruke plastikkbeholdere som blanding av svartkrutt og aluminiumspulver kan helles oppi, som festes rundt gitter fra kun den ene siden men som smekker sammen rundt, sette fyr og se hva som skjer, om napalm effekten vil gi rødglødende masse i nedover gående retning som renner over nok gitter til at hull til å komme seg igjennom oppstår, hvor kjølingseffekten ved 3-4000 grader celsius er nærmest total på 1,5-3 sekunder, helt kaldt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait