En klankrig.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Finnes et ord for dem som dreper barn via fysisk vold? Nei, morder er morder.

Søkeordene politiet sin ledelse i Stavanger utformet at Johny Vassbakk sin kommunikasjon skulle søkes for, var ikke ordet «drap», et av dem, eller området hvor drapet på Birgitte Tengs skjedde; Som jeg har beskrevet tidligere, så avdekkes den ulovlige etterforskningen til Hans Vik seg, om dødsfall får status som drap; Enn etterforskning som utelukkende er for å hindre seg selv og andre i å bli tatt for seksuelle overgrep mot gutter, kvinner for å være halliker ovenfor menn og gutter. I motsetning til Hans Sverre Sjøvold, så er Hans Vik naken uten tittelen som leder i Politiet. Vik presser Eide, ved å føre slekten Eide foran seg som anklager mens Vik, «gjør jobben sin som Politi».

Fetteren til Birgitte Tengs skulle henrettes, personen sendt via Politimesteren i Oslo til England for å lære henrette bedre, forsikret i retten å ha blitt drepende effektiv slik at justismord sjelden skulle kunne avdekkes igjen.

Hører aksenten er en tilhenger av USA, uten lære seg språket skikkelig, er nok å være fan. Kortklippet for at ektemannen deres ikke skal kunne lugge dem i håret som kvinner sloss. Kviskrer på gangen hvor et dobbeltdrap har skjedd, som små jenter, med smatting mens dem kviskrer, halliken har inntatt domstolen.

«Der for å legge lokk på sin aktivitet, eventuelt drepe kunde eller prostituert.»

For disse damene er to drap, nærmere sluken, enn hva som daglig for dem renner ned i den. I Sør-Afrika om enn prater lavt ute blant folk, så kan enn antas konspirere mot Staten. I Norge, om sittende på gangen eller inne i rettsalen og prate som små jenter som smatter så lavt at kun den som sitter nærmest kan høre på tross av at rommet bærer lyd bedre enn de fleste, da er livstid kommende ut av munnen på de to.

«USA aksepterer kun et norsk prostitusjonsmiljø.»

Om ledelse i Rogaland skulle gjenkjenne USA sin tilstedeværelse som noe annet enn mulighet for sex salg, ville den ha sett en hær her for å utføre fysiske angrep over hele planeten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait