Hva ville du bli?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

For å bli en god etterforsker, skal enn se etter den falske tilståelsen, og bearbeide den til ønske er et godt et for begge to.

Bidra til et maskulint miljø psykisk, at menn dreper, damer blir drept, er hvor Politiet spiser mesteparten av maten sin, men trusler om fysisk vold blir ikke fulgt opp, det gjør den seksuelle volden derimot innpakket i den psykiske.

Kontakten med Politiet er antatt å være i et paranoid helvete hvor alle former er for at komme inn til et menneske antatt å være uten sjel; Har vært mitt utgangspunkt; Til å høre i rettsalen at interne manualer beskriver på nittitallet at politiets etterforskere er ment til å være slik. Går i kirken og lærer at Satan finnes et annet sted, i dem utenfor deres normer og regler, slik at om mistenkt av Politiet da er man enn av Satans engler uten sjanse for evig frelse men skal for alltid være i pinsler og pint.

Evig pint? Om for å lirke på låsen til Politiets dører, da er bruken av falske forklaringer noe som rister i hvert fall ytterveggen til deres festning, om med midler til å drive på en stund for å bringe veggen ned. I møte med et nasjonalt samarbeid er politiets ansatte mest utsatte, behovet for forklaringer skapt internt, men er norsk politi ledende for andre nasjoner?

Si at sin legning er Pedofil og at enn muligens har ført penisen inn i munnen på et spedbarn, er om ikke ansatt i Politiet, noe som allikevel gir medbrakt mat og drikke. Fra i håndjern på benken og spyttet på, kanskje slått og sparket, til liggende på stressende less servert den drikken enn selv ønsker, mulighetene er uendelige!

Da har enn satt seg baki og meldt seg på showet, hvor dem blir betalt, enn selv får en god behandling, og slekten får være i fred, til å skape sine muligheter!?

60 stykker i Norge kontrollerer 100 000 innsatte, om i eller utenfor institusjon, falsk tilståelse er som regel en god avtale både for etterforsker og innsatt.

Grisen minner katten på at sammen med kaninen har dem alle samme ønske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait