Nysgjerrigper

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

For eksempel, spurte Birgitte, Johny, om mennesker som hadde drept Johny visst de visste at han har angitt dem til Politiet og medført fengselsstraffer på 10, 8, 3, år? Men med drapet på Birgitte allikevel lukket miljøet, der kvinnedrap er fortsatt hva mest følsomt for soldater på en slagmark? Kunne Politiet ha etterforsket på den måten, uten å vurdere om et barn hadde sagt noe om seksuelle overgrep før det døde? Var katten nysgjerrig på andre katter, der hunden kjente klørne derfor rundt sin hals?

Svaret er muligens nei, fordi verktøyet Politiet bruker er såpass mye mer avansert når i søken etter hva Politiet selv har utsatt barn for, at Politiet må vite før det når domstolene. Politiet ønsker redde livet til ethvert barn som er informant, om så liggende i samme seng når natten er mørk og annet enn vinden uler; Ja, finnes dem, mor eller far tyster, dreper et annet menneske, som derfra dreper en hel familie.

Sov godt?

Når da FSK reiser til andre nasjoner og likviderer personer på ordre fra USA, så må vi i Norge allikevel passe oss, tross dem kommer hjem igjen og er uten identitet. For om tatt livet av en fiende, så er den ute etter fremtidige stridsdyktige arvinger mer enn kone.

Prøvde Johny kvele Birgitte med strømpe? Doble to-tre ganger så legge på kraften lignende ved henging, at hun hengte seg selv? Bryte noen minutter først, slite ut, til armene nærmest er uten funksjon, få vekk merker etter hender rundt halsen?

Satan for et rot det drapet var, situasjonsporene, fytti rakkeren. Bevege seg ut på gressmatte? Blir ikke det dype sporavtrykk? Åpne port? Kunne ikke liket ligge rett ved hvor slått ned? Slepe? Om kvitte seg med en pistol da slippes den rett ned i bakken og forlates, roter rundt med den, fikler, inspiserer, drar rundt, plukker opp og ned. Birgitte i sloss kamp var som en mann i sjalusi, bare uten bensinkanne og nedbrent hus med alle inni, brukket nese, slag, spark, lugging i håret.

Om kvitte seg med en pistol da slippes den rett ned i bakken og forlates, roter rundt med den, fikler, inspiserer, drar rundt, plukker opp og ned. Birgitte i sloss kamp var som en mann i sjalusi, bare uten bensinkanne og nedbrent hus med alle inni, brukket nese, slag, spark, lugging i håret; Lugget i håret, sparket, slo, brakk nesen, så helte bensin over boenheten og satte fyr på de som var inni! Med røyken som drepte hvor innganger og utganger var sperret av flammen!?

Lik skal plasseres hvor flest rotter er til å spise, heller enn å etterlate seg spor for senere, være hvor tatt på fersken er eneste måten, eller ønske dra vitnene inn for retten til å forklare sin grunner til å fremprovosere slik en handling, sammen med Politiet har forfølgt i årevis, tiår, flere tiår, tre generasjoner visst enn ser inngangen til Stavanger Aftenblad, at må ha for å kunne arbeide i en avis, være involvert, i hva som er en krig mot egen befolkning.

Hvorfor søkte også Politiet etter hvor Johny hadde vært sint på andre i trafikken? Hvorfor ikke lei seg, redd, oppskaket, uten videre opprørt, hva med sinne utpeker seg hos Politiet som noe dem antar at vil medføre angrep?

Er angrep knyttet til emosjonelle reaksjoner, som er ulike, damer som ler når seksuelle overgrep på gutter er tema, får mørkere stemme, og opptrer mer og mer som i ledelse.

Feite damer som voldtar sønnen min visst vi ikke forstår hva dem sier, at de er i ledelse og skal ha betalt for å se den andre veien, der vi utfører seksuelle overgrep på hverandre eller går ned trappen for hvor rotten har sitt hi.

Damene virker til å gjennomgå voldtekt når prater om saken, tross Johny ikke har voldtatt verken vitnene eller aktorat, som at en psykisk voldtekt foregår, av Johny. Hva denne feite mannen banker disse på bussen her for, som i all sin fordragelighet setter seg fint ned og ber damen på en drink, hvem var i fare før den eldre mannen følte å behøve markere seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait