Schrödingers katt

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Hva er det viktige her? Siden du er Politi, så seksuelle overgrep og at du hører ut som niåring mens prater til dommeren; Døde kropper er som lik for deg.

Om visst et menneske eller flere ble slått i hjel av sten til hodet, om Politiet i Rogaland ville identifisert handlingen som drap. Svaret var nei, både i min hypotese, og i Politiet sin ledelse sitt etterforskningsarbeid, hvor ordene slag, spark, hodeskalle, knivstikk, hovedpulsåre, på ingen måte er\var inkludert i deres arbeid. Politiet i Rogaland, via sitt arbeid, søker kun etter hva som kan få dem etterforsket for seksuelle overgrep mot barn, samme hvor høyt dødsantallet stiger, noe som illustrerer hvor store økonomiske summer og antall drepte via annen vold enn fysisk som er i Norge.

Hele vitneførselen er anført av aktoratet og tilpasset likt ordlisten i Politiet sitt nett søk har vært, etter hva Politiet ønsker å vite, kontra hva Politiet sin oppgave er, ville ha ønsket å vite.

Selv er jeg etterforsket for trusler mot barnevernsansatte tross de fleste vet at jeg kun truer sjefen, etterforskningen har helt utelukket om mine trusler noen gang blir til konkrete handlinger, likt om Johny har vurdert å drepe før han drepte, med sten til hodet enten holdt opp og slått ned med så gjentatte slag mot stenen holdende rundt halsen på Birgitte, eller kun med hodet mot stenen, virker som sjalusi drap, hvor offeret påtenkt egentlig var en mann; At kvinnene involvert samtidig popper ut baby etter baby, er vel for den formildende omstendigheten det har vært, vente til barna er ungdommer så slå dem i hjel alle sammen? Tretten.

Slag til ansiktet tyder på gjort i affekt, antagelser om å ha sex med den som slår sitt ønske. Birgitte sitt hodet hadde rundt femten skader i hodet hvor også brudd hadde oppstått, kun aktor i Rogaland legger en sæddråpe på noe sånt, sitte der å skulle vurdere drapet på Birgitte som noe annet enn drap, var som å lade en AK 47 eller fire, så plaffe ned hele politikammeret, dødsfall er ubetydelige for dem også, kun en kvittering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait