Eid.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Johny Vassbakk flytter hodet sitt til siden og ser på den som vitner, noe har fysisk rørt ved ham av hva som blir fortalt, hva kan virke inn fysisk på Johny Vassbakk av hva som blir sagt inne i domstolen med de som er tilstede der, annet enn vitne, at noe dem har sammen påvirker Johny Vassbakk sin fysiske sfære, føler seg fysisk truet av hva sagt av vitne, noe ved Johny Vassbakk vil begrense, søker kontroll, altså i kontakt med et organ, angående den som vitner, et kontrollorgan og Johny Vassbakk observerer vitne og agerer i forhold til det. Er Johny sin kontakt med Politiet årsaken til å ha drept Birgitte Tengs, at frykten for noen av de mange andre passasjerene Johny har hatt, medførte drap som utvei for Johny? Har i så fall drapet medført et lukket miljø med kunstig verdiskapning?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait