Noe spesielt vi synes er rar.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

«Det skulle jo gå masse tanker rundt i hodet!»

Snart begynner prosedyren slik at hva som vektlegges i en rettsak vil bli tydeliggjort. Vitnene virker til å bestå av kvinner som har reagert på at Johny Vassbakk ikke har hatt ønsket adferd ovenfor dem basert på den psykiske volden de har brukt, og at dem dermed har blitt redde i stedenfor at han skulle bli redd, derfra kontaktet Politiet og begynt med ryktespredning.

«Tenk om Johny forteller hvordan jeg har oppført meg mot ham i bilen, at menn pleier, på min sin familie sitt område, gjøre som jeg sier i bilen.»

Aktor stemmer i, med å starte sin tale med at Politiet vippser disse her.

«Du vil ikke ha Politiet hjem hos dere.», *nikker forklarende at skal være med samtykke*

Domstolen er et sted enn havner innom om enn klarer drepe med samvittighet. La være bruke fysisk vold med fatale følger anser Politiet som svakhet og at deres utstrakte mandater til påvirkning og overtakelse av familietre er deres posisjon til å gjøre. Overvåkning hvor barn er rettighetsløse og kan voldtas ordentlig er eneste mulighet Påtalemyndigheten tilbyr.

«Johny betalte meg, men ville heller kysse enn å gjøre som jeg sier. Da vil jeg heller anmelde ham til Politiet; Ti-tipse!?»

Gutter som blir voldtatt, jentene mottar økonomiske gaver og dekker over hva guttene dem forbereder gjør med mennene. Kroppsbygning som at seksuell tilfredsstilles oppnås helt uten fysisk form.

En korrekt fremstilles av hendelsen ville ha brakt flere fysiske voldsutøvere inn for retten. Johny Vassbakk er truet på livet tross å være dømt for to damedrap, knappest med fysisk form, ingen erfaring med kamp, så best la grisebonden få fortsette retten slik den er. Ingen vil ha en menneske jeger inn for retten og bli spurt om hvorfor den dreper? Nysjerrighet dreper katten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait