Død rotte.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Vitne som er blitt uførepensjonist av å være informant for Politiet angående Johny Vassbakk lenge før drapene skjedde, mente Johny var uten rulleblad, på tross av å ha kjørt uten hjelm, så tidlig som femten år gammel kjørte de begge moped, så Johny med bil og de var med mindre kontakt grunnet ulik hobby aktivitet, selv om Johny hadde kjørt 50-60 000 km i følge vitne, altså potensielt med fire hundre passasjerer over et par tiår, noe som forklarer mengden kvinne klær ettersom passasjerer blir bløte o.l, situasjonen i bil kan ofte være klesskifte. Er sten på 22 kg lagt vekt på over hodet til med begge armer bli senket ned med treff i skallen, avlastende for Johny, der Birgitte behøvde to slag for å skape en annen situasjonen for de to?

«You still have a few lingering mortal emotions. They`ll serve you no good.», Scene of the film Queen of the damned – Lestat learning how to survive as vampire.

Møtte tre damer før Johny Vassbakk? Sammen i samme bil og sikkert så etter Birgitte Tengs for å gi henne et inntrykk av Johny som tjente deres sak, spilte på Birgitte sine følelser angående slektninger for å få kontakt med henne og ba henne sitte på med de hjerteligste av smil før utførte en psykisk gjengvoldtekt på henne og slappe henne av til å møte Johny for å skulle komme tilbake til dem med ønsket informasjon, fabrikkerte beviser angående et eller annet angående noen domstolen knapt har informasjon om. Johny Vassbakk er potensielt mer potent enn noensinne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait