Ville du?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Palestinere har ikke et land å vende tilbake til, dem er statsløse i Norge, og står utenfor både dette samfunnet samtidig som er uten returrett, slik at om fått barn med en norsk kvinne som overlater noe av omsorgen til det offentlige, da kan vurderingen ha vært at dem begge heller burde dø. Samme som når Sandnes Sparebank melder fra til Politiet at dem har mottatt 20 EURO merket med navnet Najumuddin Faraj Ahmad, at situasjonen for myndighetene blir så uoversiktlig, at tiltaket om daglig tilbakemelding angående status på kontoen, et ganske inngripende grep om personvernet som samtidig kan lede til å være uten hensikt.

Overlate kontrollen, gi oversikten, til en etat angående barna sine, med grunnlag i partneren sin, er en kolossalt stor påkjenning ettersom kun foreldre kan ta vare på sine egne barn med de beste av hensikter. Ble Birgitte Tengs tatt livet av på grunn av møte med de tre damene i forkant av møte med Johny Vassbakk, ble Rigmor tatt livet av i møte med Fredrik Fasting Torgersen med samme grunnlag, at like mange som lette etter de to jentene i Baneheia var også i forkant den sinte mengden som lette etter syndebukker i bygden sin og derfor gjorde møte mellom de to jentene og de to mennene til noe ingen burde vite om.

Et samfunn som utfører væpnede aksjoner i andre nasjoner, er også å anta at medfører egne borgere til å begå drap.

Tror butikken på den internasjonale flyplass lot Bjørnar Moxsnes få beholde de brillene? Heller enn å bli sidestilt med en krigsprofitør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait