Rå.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Etter å ha drept farmor, far, og nærmest nabo til Rebekka Torland, for å anta at andre enn meg skal ha omsorgen for mine barn, vil jeg nå forsøke ta livet av dem, visst hun overlever så voldta henne, for erklære «startet ny familie», når et nyfødt barn kommer ut av henne på sykehuset. Metoden utprøvd er lignende forbudet mot alkohol var for USA, at implementert over på resten av planeten var med kjente bivirkninger og velkjent avkastning. Og om Jørre Andrè Kjemperud og hans makker Ivar Erik Tellefsen spør, så kan dem få vite, at slapp av, Politiet i Norge ville bare ha hånden nede i godteposen.

Hvil i fred Kjell Gunnar Vervik, Espen Gunvaldsen, farmor.

Tollefsen, her har du din nye familie.

Siden jeg blir kåt av kvinner som gråter, vil synet av våre barn Ira Mohini Torland-Løvik og Noa Olai Torland-Løvik sine blå og lilla kropper liggende harde til marken, med sikkerhet sikre unnfangelse den dagen hun ringer meg for å si at våre barn er døde, der hun tror at jeg har noen emosjonelle bånd til en slik hendelse og derfor kanskje søker nærhet, slik domstolen har sikret at hele mitt slektstre er vektløse som svevende i ytre rom og hvor både selvmord og mord vil ha flere mulige tråder til seg, en astronaut som kan få hva den vil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait