Varen!

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Metoden for å finne gjerningsperson via Y-Kromosomet, som kun tilhører menn, og som er identisk for hele farslinjen, der hvor også søket Politiet gjør vil være innenfor et geografisk området hvor enn kan forvente å oppdage en hel slekt, og hvor beviser blir fremstilt av Politiet som med dømmende kraft ellers så havner dem i en gruppe av mennesker som ikke blir dømt på grunn av samarbeid, at dem derfor tar på seg som et yrke å gjøre enten seg selv eller hva som står tiltalt skyldig ovenfor andre yrkesgrupper i samarbeidet med provokasjonen til for eksempel drapet på Birgitte Tengs? Tiltalte er uskyldig tross å ha begått ugjerningen, slik at rettstaten kan bestå ved å la nok en gjerningsperson slippes og tilkjennes erstatning. Samme som arbeider med å få noen dømt, er ansvarlige for kulturen som har drept.

Sett i sammenheng med all innhenting av beviser, vil metoden for å identifisere gjerningsperson via Y-Kromosomet, utrykke i særlig grad hvordan Politiet sin oppgave gjør beslag på hele slekter i motsetning til deres fremgangsmetoder uten at en sak trenger være opprettet, at skal ha en skyldig i noe, og i særlig grad hvilke lovbrudd Politiet selv gjør? Ta en for laget.

Den norske stat har utsatt et universitet i England for økonomisk vold, for å få et resultatet i en sak som fremhever i særlig utstrakt grad hvordan synergien til dømmende kraft i Norge selv står utenfor lov og rett, samtidig som tilbrakt mer informasjon vil medføre frifinnelse for tiltalte samt tilkjent erstatning.

Ledelse innenfor Politiet henter ut fellende informasjon på samme bølgelengde som aluminium fremstilles i Brasil, med ønsket produkt som eneste resultatet og ingen bi-produkter å finne; Gull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait