Helt?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Norge bestiller DNA prøver som utføres i unntakstilstander, under eksepsjonelle metoder, staten prøver markere seg internasjonalt samtidig som domstolen i USA reserverer seg og proklamerer sine slagord i norske domstoler. Domstolen i USA har ikke lenger økonomiske midler til å være predikerende, slik at andel i både forsvarsbudsjett og Norges sjanse ligger for bordet. Høy prestisje uten bredde på grunnlag. Frys! Sier Politiet, og det er det jo ganske mange som gjør etter rassia.

DNA sitter via luft, da er å anta at hvor oppsamling er fra før at avsetting vil være hyppigere. Angrep kan allikevel utelukke avsetting, eller at kun andre enn har kommet i kontakt med sitt DNA blir igjen på avdøde, for eksempel noen enn har utsatt for frihetsberøvelse, ettersom prøver indikerer samme bruker av kjøretøy, da også oppholdssted, tilnærmet celleområdet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait