Tettest.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Afrika, klodens mest vellykkede kontinent siden koloniseringen startet, svarte slapp være soldater i bytte mot slaveri. Europa, manglende egne ressurser, kunne kun ekspandere via væpnet konflikt, og måtte ettersom tatt over av andre sin kultur, nærmest manglende sin egen. Europeere har altså vært innleid sikkerhet for resten av kloden, mens den har opplevd kraftig økning i befolkning og beholdt sine geografiske størrelser, er Europa sitt forsprang angående økonomiske verdier også en nødvendighet for å kunne opprettholdes. Boende svarte i Afrika, er snart 7 milliarder personer, samlet opplevende mer enn noen annen etnisitet samtidig som å ha holdt på lengst. Send en tanks til Afrika, så har en byttet titalls, hundretalls, tusentalls av menneskeliv, hvor sult, naturkatastrofer, sykdom, er årsaken til tidlig død for millioner, altså en gavepakke fra den utdøende krigsmaskinen av utvunnet teknologi og materialer. Kina lager ikke en gang tanks, men plasserer sin teknologi og sine materialer i bygninger, harde som metall. Kjøper opp landjord for å presse sine motstandere til bakken lignende noe som smeller bedre enn krutt?

Brakt millioner av kroner i annonser, økt kompetansen på håndtering av fysisk vold, senket behovet for bruk av fysisk vold ved innkreving og dermed spart mange for fremtidig soning, synes 33 åringen og seksten åringen har med initiativ og pågangsmot gitt fra seg mer enn dem har tatt, og at kontakten med Politiet dermed kan sees som en buffer som demper konfliktnivået.

Skulle enn kjøpt annonser for samme pris som knivstikkingen av seksten åringen har gitt, da over flere millioner kroner, fem sider i Stavanger Aftenblad, nasjonale aviser for eksempel NRK, er god butikk!

33 åringen og 16 åringen virker til å være i en gruppe som har en interesse av å kunne kreve inn, penge innkreving, som etter all volden de to har gjort, 33 åringen mot seksten åringen, burde gjøre innkreving langt enklere for Bandidos, som også får trykket merkevaren sin i avisen, altså at beslaget på hotellrommet blir relativt lite i forhold?

Fantastiske med toalettet, er at hva enn har på seg er irrelevant, skifte av klær eller trekke seg ut naken er en mulighet, resterende del av boenhet kan enn brenne ned, publikum utenfor vil være i tvil angående sin versjon av den gående derfra uansett, desto mer dem lurer.

For et mord som skjer plutselig, er badet første stedet enn vil ta kampen til, fordi væske unngås trekke inn i materialer, så enten få motstander med inn, eller prøv trekke mot toalettet mens i kamp, snarest mulig inn på do. Sluken skal ikke ha væske i seg, lokk åpnes og rengjøres best mulig, hell nedi klorin blanding sterkest mulig helst 1/3 i blanding med vann eller sterkere. Resten av badet kan rengjøres med klorin, men om liket blir liggende mens partering klargjøres, så gå over også med salmiakk for å løsne opp størknet fett, bruk varmt vann i kontakt med all såpe, vann er et unikt molekyl i sin oppførsel når oppvarmet. Del opp i fem biter, blod i bøtter/beholdere rundt trettifem liter, hodet kan stå igjen litt høyt til noen tar det ned.

Sørg for bakken er fritt fra hva som etterpå kan dekke over materiale enn ville tatt med seg, se etter skarpe- eller stump gjenstander, i tilfelle kampen utvikler seg vil enn vite hvor mulige våpen er, om formen på omgivelsene kan anvendes, trapp, høyde, gelender, stol, benk. Blod skal i bøtter og spann, ei i sluken!? Visst dumpe et lik i kloakken, da så nært bykjernen som mulig, der flest rotter er! Hvorfor etterlate spor når enn kan være der det gjelder?

Situasjon spor er så krevende, at sette opp rammeverk dekket inn i plastikk for å partere morderen i som selv prøver skjule sporene sine så godt den kan, i et telt eller boenhet hvor morderen skal få betalt? Distansere seg så mye som mulig fra hvor handlingen har foregått, eller barn eller paranoid schizofrene, holde juridisk på en armlengdes!

Første enn må huske for å drepe, fjerne liker, ikke være som andre, men være en nobody; Liket, da er oppstarten å vaske, rydde, gjøre seg kjent med omgivelsene, for etterpå kunne gjøre rent etter seg.

Klorin for biologisk materiale, salmiakk for fett!? Etter hvert som gjeng krigene starter markert av Zaniar Matapour, vil mange yngre søke slippe unna med i hvert fall dem to første, kanskje tre drap? La være være som HAMC, klipp heller av tåa!

Tross utstyrt og trente av norske soldater, så bommer kurdere en del på målene sine, en ung gutt, en eldre dame, til og med på puben klare enn treffe å drepe visst enn drikker alkohol selv?

Equinor tapte 2-300 milliarder kroner i USA på et år, men politiet vil ha fokus på et par skudd løsnet i Sverige, som at seksuelle overgrep på gutter, skatteunndragelse, innside handel, på ingen måte eksisterer i Norge. Neste gang Kripos leder eller Politiets ledelse uttaler seg i media, da for å ta stilling til Norge sin tilstand, at skal spre seg flere steder enn hvor de vi for eksempel invaderer sammen med det største innavls på planeten the U S av A.

Min oppfatning er at situasjonen også i Norge kan sammenlignes med 1945, der samarbeidende med tyskerne blir dratt ut av sine kontor i offentlige etater, og henrettet, 30-40 drept, 400 avskjediget , for å gjøre Norge til en Vassalstat ovenfor USA, ved å påta seg rollen som både dommer og bøddel ved rakettangrep hvor norske soldater er bak fiendens linjer og peker ut mål med laser som norske styringssystem i rakettene sørger for at også treffer, samtidig som fjellene våre blir brukt til base for den elektronisk overvåkningen av europeisk ledelse.

Grunnen til at kristne protestanter heller voldtar egne barn enn å drikke alkohol, er nok nøden skapt ut av den lave befolkningstettheten i de kaldeste nasjonen på planeten. Si fra om opplevd seksuelle overgrep at opplevd som barn, er for hasardiøst med tanke på seg selv og nærmeste relasjoner, til å være modent å gjøre, egentlig bare pinlig, staten har liten realitetsorientering i sitt apparatet rettet mot skatteunndragelse, innside handel, og pedofile incest som der mannen voldtar guttebarn fysisk, mens kvinnen derfra klarer voldta guttebarn psykisk, begge former for overgrep med samme resultatet for overgriper og samme effekt på den som opplever overgrep.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait