J-ser-han!?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://www.instagram.com/jon_master_photography/
https://www.facebook.com/jon.master.photography

https://tv.nrk.no/serie/hva-skjedde-med-solveige

Grunnen til at kristne protestanter heller voldtar egne barn enn å drikke alkohol, er nok nøden skapt ut av den lave befolkningstettheten i de kaldeste nasjonen på planeten. Si fra om opplevd seksuelle overgrep at opplevd som barn, er for hasardiøst med tanke på seg selv og nærmeste relasjoner, til å være modent å gjøre, egentlig bare pinlig, staten har liten realitetsorientering i sitt apparatet rettet mot skatteunndragelse, innside handel, og pedofile incest som der mannen voldtar guttebarn fysisk, mens kvinnen derfra klarer voldta guttebarn psykisk, begge former for overgrep med samme resultatet for overgriper og samme effekt på den som opplever overgrep.

Kristne organisasjoner må ha matutlevering i første etasje for å kunne være leietakere i statens primær eiendom, altså den delen av Norge dem ikke får kjøpe. Kurdere befolker inngangen til Europa slik at arabere lar være invadere, og kommer til å ha den oppgaven i hundre år frem i tid, så hvordan et barn drept av kuler, et eldre menneske drept av kuler, gir betegnelsen Gangster, når så mange barn og eldre mister livet sitt innenfor rammene satt av monopolet på omsorgstilbudene rettet mot situasjonen skapt av samme interesser som tilbakeholder den reelle politikken hvor folkeslag ivaretas av disputerte landegrenser heller enn slaktet etterlatt av kolonimaktenes Imperium.

Kristne protestanter som voldtar egne barn heller enn å nyte alkohol, har gjort rusmidler fra andre kulturer, relasjoner med afrikanere, til sikkerhets politikken største bekymring, et onde enn må behandle fra avstand, masse forflytting grunnet naturkatastrofer er NATO sin verste fiende, at flere hundre millioner afrikanere skal flytte lenger nord nærmest samtidig.

Rusmiddel, som er noe protestanter boende i de kaldeste nasjonen selv har en utfordring med, vil om fra andre kulturer bygge broer til sivilisasjoner nesten ti tusen år eldre enn vår egen, og vi som innleid sikkerhet for de andre kontinentene vil nærmest slutte eksistere basert på manglende evne til å kunne konkurrere.

Seksten åring knivstukket, Politiet sier at årsaken er familiebånd, som leietakere i bygningene kristne organisasjoner ikke får kjøpe, altså statens primær eiendom, tett i tett med politikere som nektes legge frem en real politikk, er meksikanere grunnen til at USA kan ha en økonomi som utelater sjansen for en invasjon via bakken? Flåten til Norge, Storbritannia, Japan, er essensiell for USA sin økonomi, slik at Norge blir hindret i samarbeid med andre europeiske land, samtidig som mottar enorme summer til militære installasjoner med eneste hensikt i elektronisk overvåkning, da hovedsaklig av ledelsen i Europa. Mottaker av vanvittige utgifter fra USA, som blir betalt av USA, for å drive nasjonen uten å skape et samarbeid med Europa for øvrig, med en liten regning til overs som enn selv ikke klarer betale ut i fra de økonomiske rammene som enn selv har og som USA overvåker for å vite hva er. Tror enn glemmer hvor få som bor i Norge og USA, at samarbeid med en nasjon som har sluppet atombomber over andre folkeslag, og vellykket tatt livet av millioner i brøkdelen av et sekund, er i nærheten av galskap om uten helhetlig oversikt.

Politiet sin vurdering av knivstikkingen av en seksten åring indikerer familiebånd til Bandidos, noe som er sannsynlig grunnet deres militære strategi burde være Gerilja, i motsetning til Hells Angels som fører økonomisk kostbar varig tilstedeværelse i sitt forsvar av USA kontra Mellom- og Sør-Amerika. For et Hells Angels medlem med tanke på sikkerhets posisjonen deres, må de være uten bånd til familien i sine avgjørelser, mens Bandidos kan kutte båndet til klubben og falle tilbake på familien, likt Kjell Erich Schumann har gjort, sammen med Havnå som også retter seg etter mer tradisjonell krigføring. Åtte på et hotellrom har alle familier, ingen er direkte tilknyttet Bandidos ved synlig medlemskap, derfor er slekter mer sannsynlige at påvirkes enn en klubb?

Denne ene TikTok fikk 1,6 millioner visninger, på en konto som tilsammen hadde 520.9K likes, altså 520 900 liker, hvor videoen med 62 600 likes fikk 1,6 millioner visninger vil delestykket gi nærmest en eksakt ligning for hvor mange liker som blir gitt pr.visning.

Trusler, fysisk vold, utpressing, ran, gjort av to politi informanter, som i frykt for hva dem regner seg selv kunne bli utsatt for grunnet informasjonen kommet til Politiet via dem, har utsatt andre borgere for hva dem selv har fryktet. 33 åringen frykter beslaget gjort på hotellrom sammen med syv andre, og regner seg selv kunne bli utsatt for fysisk vold med fatale følger, derfra knivstukket en 16 åring på den måten selv antatt å kunne bli. 16 åringen virker til å frykte bli ranet for verdigjenstander grunnet informasjonen den har gitt til Politiet, og har derfra medvirket i ran av jevnaldrende.
Nyheten printes ut i papirform «først i morgen», og slippes dermed altfor sent til at offentligheten kan reagere der hvor barn er involvert innenfor et adekvat tidsrom.

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/9zAK2E/slipp-bagen-eller-saa-knivstikker-jeg-deg-sa-16-aaringen-til-en-jevngammel-gutt-fredag-kveld-ble-han-selv-knivstukket-av-en-far?fbclid=IwAR3g_qmwWwS-eXhRxaXj2WI8yub54e09Cy0YjRdVT4sPcWg4NFfuaHjfclo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait