Politiker –

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Som medlem av Liberalistene vil jeg søke samme vilkår og rettigheter derfor dem med bidrag til oppklaring angående smugler ruter inn i Europa skal bli benådet for andre lovbrudd; Nasjonen må ta ansvar for egen sikkerhet.

Som medlem av Liberalistene vil jeg søke samme vilkår og rettigheter slik at dommer for voldtekt der kriteriene for voldtekten er innfridd basert på behov for en relasjon i en potensiell fatal trusselsituasjon, blir etterbetalt som feilaktig soning; Når ingen annen ressurs er tilgjengelig for å dele, gjenstår sex som valget.

Som medlem av Liberalistene vil jeg søke samme vilkår og rettigheter slik Politiet skal få utøve yrket sitt uten å måtte bruke håndvåpen, men ha tilgjengelig hjernekapasiteten til andre former for håndtering og dialog i møte med befolkningen; Kunne søke, utdanne seg, og arbeide som Politi med nekt om å bruke håndvåpen helt fra starten av i søknadsprosessen.

Som medlem av Liberalistene vil jeg søke samme vilkår og rettigheter slik Pedofile skal få og være med omsorg for barn på samme måte som legninger for øvrig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait