Slår alarm –

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://www.instagram.com/jon_master_photography/

https://www.facebook.com/jon.master.photography

Barna utøver samme adferd ovenfor andre mennesker som voksne gjør, i hva som er et vellykket globalt samarbeid, hvor konkurranse gjør at vi som art overlever. Den som får bank og akseptere tap gir verdi til gruppen, mens den som vinner oppnår verdi som enkelt person og skal klare seg blant dem som får større verdi av den som tapte.

https://www.nrk.no/sorlandet/slar-alarm-om-brutal-ungdomsvold_-_-jentene-er-grenselose-1.16503508?fbclid=IwAR1qQWKiyxCgJUqMEm5zqXokObE32HZ2tgH4bmaArtk__CzopJtnW2OWVvw

Tre stjerner på skulderen vil si at jentene tiltrekker enn ganske høy beredskap, noe som er naturlig, for de litt eldre er nærmest klar for rekrutten og skal ut å kjempe for Norge.

Økonomisk, fysisk, seksualisert, psykisk, vold av alle former skal læres for barna, for å klare holde grensene våre ovenfor andre makter, når de voksne blander seg inn i barna sin lek blir situasjonen mer alvorlig og utøvelsen i mindre grad, tyngden bidrar til at synergien opprettholdes tross konfliktnivået.

Visst et Politi klarer få et barn dømt for fysisk vold heller at det får gjennomføre rekrutten, så er det et dårlig politi?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait