Kannibalisme –

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

https://tv.nrk.no/serie/cammo/sesong/1/episode/2/avspiller

TFLPoet

kr.
Velg betalingsmetode
Personlig informasjon

Totalt bidrag: kr. 100,00

Går ut i fra at det er noe dere vet, men beslaget av kokain via dagligvarekjeder som er sannsynlig fordi daglige ledere av dagligvarekjeder tjener det samme som menneske smuglere i tillegg til å ansette dem som blir smuglet, danner grunnlaget for at smugling generelt går via kanaler skapt ut i fra den aktiviteten. Via båt til fastland gir et annet møte med kontrollorgan visst smuglergodset senkes noen hundre meter ute i havet, og blir hentet derfra uten bruk av fartøy; Takk.

Ubehag i tarmen fått fra irritert tarm, danner grunnlaget for celler som må fornye seg, til kroppen gir opp og lager kreftceller for å kutte ut funksjonen den ikke lengre klarer opprettholde. Irritert tarm fra å drikke kaffe, te, som serveres både i hjem, arbeidsplass, og offentlige tilbud. Går tur seks-åtte timer hver dag for å holde tarmen i bevegelse og dermed unngå ubehaget. Smerten kan forveksles med skader i korsryggen og gir derfor resept på OxyCotin.

Meditasjon gjøres i halv Lotus eller hel Lotus, som er hælen plassert oppe på låret så langt inntil lårbeinet som mulig, dermed rettes korsryggen seg av seg selv, enn unngår slitasje på korsryggen.

https://www.youtube.com/watch?v=y0O_ZJ73ZIM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait