Frensk

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Russland jevner opposisjonens vilje med jorden, tortur er et kjent virkemiddel for at uansett meninger så slutter enn å gi uttrykk for dem, altså angrep på infrastruktur slik at nødvendigheter opphører i de mange ukrainske hjemmene, troen og kirken er eneste virkemiddel som holder ukrainere igjen i landet, noe som Russland er tjent med fordi deres tro samfunn er nesten like, derfor må TV gjøre at lojaliteten tar annen vei enn over til Russland og deres nøye disputerte grenseområder ytterligere ekspanderes. Tapet av Equinor sine 2-300 milliarder kroner finnes blant noen hånd fulle norske i Manhatten? Jonas Gahr Støre varmer opp innkrevingen med å gni inn Nagasaki og Hiroshima med presisjons eksplosiver, før turen over til USA for å spørre hvor eventuelt økonomiske midler har tatt veien!?

Kan Bandidos, som jeg har solgt mange hundre liter druebrennevin for, ta turen innom Pedersgata 101, 3.etasje, og spørre Bengt Rune Holst om overføre leiligheten til Rebekka Torland, slik hun sammen med mor kan leie ut familiens ferieeiendommer via Airbnb? Eller om alle svenske gjenger kan gjøre det, jeg la ned smikken i häktet i Malmö, forklarte 71 innsatte i häktet i Karlstad at smekken kommer kanskje rett på smikken, så kom over å gjør et arbeid, dere vet alle norske har kreditt på grunn av meg; Norsken vil ha hele bygningen.

Kan med Henry Geigr prøve en kjøretur gjennom Libanon? Prate med militært personell på veien, ha sedlene klare.

Vet ikke engang hva Libanon utgjør? Hva kjøres gjennom der? Se litt på kartet. Oi sann, kystnasjon. Damaskus er fra langt tilbake, trodde Donetsk også var en slik by men Libanon hadde TV industri nærmest lik Hollywood, før smadret. Velstående hadde, i Afghanistan, opiumsrom i husene sine til å slappe av etter arbeid, for dem som arbeider mye. Javel. . her er mye. Sprengstoff fra Israel. Håndvåpen fra USA, automatiske også. Varene kommer via Libanon. Silke.

Åja, så rett over til Kypros, for etnisk norsk da er det flyet rett hjem derfra, med Glock`er uten clip i, for at formen skal være lite komplisert og derfor være uten behov for ekstra sjekk av, clipsene sendes via seilbåt i egen forsending.

Araberland, via Syria, Irak, fra Asia, søtt hvitt pulver? Diamanter fra Afrika, da må enn ha donert militært utstyr for å kunne passere.

Holde seg borte fra oljen, de vil ikke ha annen forretning, i sin byråkrati; Eller er det slik at der det er mye vil ha mer?

Israel bruker så mye sprengstoff at dem ønsker ikke fokus ved å nekte et salg. Samme for USA angående hånd- og automatvåpen.

Spania har visst lignende angående laboratoriet virksomhet, ettersom Bandidos kjøper druebrennevin derfra. Da produserer enn Fentanyl også i Spania.

Om produsere grønt, Nord-Vest i Frankrike, billigste arealprisen på leie i Europa, kysten ut til Norge, usikker på kystvakten, men noen vet.

Iran, jeg vil ta livet av hele befolkningen der, så vet ikke engang om jeg får kjøre gjennom, vi skal invadere det landet, eller har, så 73 døde i seremoni, som vil si at flere hundre tusen seremonier påvirkes, landet gløder. Men heroin via Iran, til Irak, til Syria, så møte motstand i Libanon ettersom dem har kysten, være klar med sedlene der, over til Kypros eller sakte med båt til Frankrike så opp nord via tog, ut kysten, ha funnet ut hvordan etter å ha dyrket grønt der og levert et par år?

Tror Saddam Hussein hadde levd fortsatt om invadert Iran etter teppebombingen med sennepsgass av Halabja, med samme effekt som Israel sin bombing av Gaza, begge på grunn av Iran, men siden Saddam er død kan Iran denne gangen invaderes; Han ville ikke vinne, men bevare noe annet enn seg selv.

Sindre Dun, eller Frode Dun som NRK kaller ham, delvis lam etter sloss kamp med Terje. Finslig? Thea da? Hvor er hun? Verker mer i høyre håndledd enn salve kan lindre, at Sindre gjør, Thea er vel på tur med Sindre, eller var det hundre år siden? Det var før.

Noen som husker stein til hodet? Flere som står enda? Ser Tor Erik Ullestad falt i vannet. Andre som har falt, bare detter om på gulvet i spasme!

Eneste som har skyldt meg gjeld ligger død med fiskene, Kenneth Solgård, hvor er resten?

Toro, Vaulen, Kim, den ene fra Fribar, sten til hodet? Fløt ikke avgårde med Figgjoelven, Toddi gjorde. Arthur, albue til bakhodet, en bandasje fikser alt, fikk med deg sendingen? Spis blåbær til i hiet for alltid, Håvard gjorde. Sov med klemmen rundt munnen, Kjetil gjorde. Heng for lenge, Odd gjorde. Se deg for, Arild gjorde.

Skorgen, ikke få meg til å sæde. Hodne Viste, hvor han jeg skal klistre?

Spasmer, personer som rister på gulvet til dem dør, er noe av det morsomste jeg vet, og da mener jeg ikke Jørre Andrè Kjemperud liggende på sykehuset etter å ha tystet på meg. Når enn antar at nasjonen skal ivareta seg, så svikter systemet, kroppen går inn i avslappet, noe som rykker i hjerteklaffene, kjenner rykket, elektrisitet?

NRK gir uttrykk for at Hans Vik forteller å ha ført to rotter sammen, Jørre Andrè Kjemperud og Ivar Erik Tollefsen, Tellefsen? De er med meg. De er mine kontakter.

Klatrer Kilimanjaro hver gang tystet på noen, eller reiser til Nordpolen? En skikkelig rotte.

Ta med gjengen på en faens CIA tur, bare de som er enig med Ivar, på en kosetur med fysiske utfordringer som Ivar klarer bedre enn alle andre; Hvilken topp har du tystet på denne gangen? Hvor høyt oppe? Og, flere topper? En langt inne? Hvilke arealer prater vi? Hvor lenge i avhør? 7 dagers tur til Nordpolen, hvem eier så mye areal?

Og den satt du i syv dager å åpnet kjeften din om? Hmm!? Hvordan skal vi armeres mot dette da!

Også har du fått med deg Jørre, til å tyste, i en Fredens borg? Off så slemme de utenfor Skandinavia er? Hmm!? Nå kjøper du en kurdisk hær og invadere Iran som en bundet til stolen sin. Jo, du kan bli noen. Joda, den som invaderte Iran.

Kommer de økonomiske midlene til å være merket? Av å skitne seg til ved å samhandle med påtalemyndigheten? Kan en krig fikse det, eller blir, politiøkonomi? Avgrenset økonomi? Geografisk? Kommer du til å begynne med, å nei nå tjener vi for mye? Må stoppe avrettingen av rotter likt Røkke måtte begrense Iversen? Hmm?

Alle vett at kontraktdrap gir behov for kontakt med arbeidsgiver som gir lignende 1\10 av stabburet, eller vil den ha noen rotter luskende rundt? En hund som kommer tilbake til matskålen, for da i så fall må den ha ti stykker, Iversen valgte rekruttere fra fengsel og er på vei til Sveits for å være et alternativ til påtalemyndighetene?

Men om Iversen kunne vært egen arbeidsgiver likt Røkke har skapt egen formue, og gjort rent, så spurt om betaling var i riktig størrelse orden etterpå?

Æ dæ Saudi som ska invadera Iran? Goe å varme i skuldrene itte GaZa? Fancy flyge greie? Må ha bakke troppe. Ser ikke den uten kurdere. La USA gi Tyrkia informasjon om kurdere en gang til, sparke hunden skikkelig? Tyrkia vet ikke hva gjøre med informasjon angående kurdere annen enn å angripe. Av de utenfor Tyrkia.

Dei fra Jemen øve snaue? Æ dæ invadert, havne langt sør då?

Svekke i leggen for at Kurdistan skal rase? Shiraz!? Blir symbolet Teheran værende igjen vil mye av befolkningen føle ha på seg dress under 17.mai. Blir ingen sensuell seduksjon!

Lo så jeg gren etter Håvard og Liban døde, visst Unn så mye som ser på far sin, så skal jeg drepe han også.

Tanken på døde barn fikk meg til å gråte i avhør, da Olliver Løvik døde og moren døde, den satt jeg i halsen, som at jeg ikke ville, gråtkvalt? Da mor er der, at afrikanere og kriminelle burde ikke fått barn. Samme sa hun om baptister som besøkte oss, lillesøster til Randi Grenasberg. Mor er der for meg der jeg blir vått i øyekroken. Trakkassert til døde. For jeg elsker deg sønnen min, du har en bløt side for barn og svarte mennesker, fra mor, din for alltid.

Fordi jeg vil ha dem alle.

Vil se alle arabere danse på likt, og invadere Iran, hmm?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait