Noa Olai

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Noa du Noa, når du lå på penisen min da jeg spilte data naken, og munnen din eventuelt lå presset opp til treet som tastaturet lå på, i kanskje 30 minutter til flere timer, satsende på at du pustet, min lille skjønne gutt; Eller da du krøp ut døren da jeg lå og sov for å krype til hvor du så moren din sist, ved buss stoppet på Sunde, Jonsokveien 2F som vi solgte med en million kroner i fortjeneste til de som var på visning samme dag som Hells Angels var innom, tutti frutti så langt du krøp og om en bil hadde kommet kjørende den kunne ei ha sett deg, forresten har funnet ut hvem som lager fiktive pilleavtaler, en liste med navn over dem med adferden, og vet hvor noen av dem holder til, at de blir dårlig behandlet selv fordi verdien deres hentes ikke ut sammen med dem som har mot dem hva dem gjør; Eller når du var med og besøkte avdøde Liban Ahmed, jeg med ti gram stenhard kokain og en flaske brennevin, viste hvordan jeg hadde tenkt sette knivbladet til halsen ved å legge kniven opp langs underarmen og vri som på håndball, bare at hovedpulsåren er på motsatt side for det har jeg ikke våget søke opp på internett før jeg fant ut selv at må være motsatt av hjertet for at trykket ikke skal bli for høyt til hjernen og samme i låret slik at trykket ikke må være så mye for å pumpe opp, øyeblikket for å bruke metoden kom opp da Bever slo meg gjentatte ganger i hodet etter slag med jernstang, men blod og kutt var for lite til å kunne påstå selvforsvar i tillegg til at hovedpulsåren er på andre siden, så smørkniven lå bak i buksestrikken til den falt ut. Sant, visst enn med store muskler kan herse rundt med personer med andre kvaliteter, da blir utvannet pakker levert ut fra flere hold, hvor noen har Politiet i bakhånd, som rettferdig spør noen meg, for hva dem gir av informasjon er irrelevant for andre enn dem selv, men til fysisk beskyttelse bruker Politi er helt ok mener jeg, jo, enn må skape en verdi for begge om enn forventer et informant fritt miljø.

Hvor er forresten Hells Angels når naboen i tredje etasjen smadrer døren til barnemoren og mine tre barn etter å ha urinert i trappen? Kan besøke oss i Jonsokveien 2F nå barna er bitte små og slipper rett inn, men noen år etterpå er vi glemt?! Hmm!

Gale nok når Politiet smadrer døren og tar livet av naboen i første, om ikke tredje etasje skal smadre døren i andre etasje etter å ha urinert ned trappen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait