Veien til likhet.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1093427395413743&set=a.482745366481952

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Ved makt skal enn tilegnes mildere straff for samme lovbrudd, altså likhet foran loven, barnevernsjefen vil derfor møte få konsekvenser for samme adferd som ville definitivt betydd videre granskning rettet moral og etikk i sin posisjon med tanke på tilliten befolkning har til en slik stilling sammen med den folkevalgte som har plassert vedkommende i posisjonen, om har vært nettopp på grunn av den ansatte sin holdning til utføringen av sitt arbeid, ettersom samme stilling rett før sa opp jobben sin som følge av ekstern granskning den må ha ment at dialog ville medført deltakelse i organisert kriminalitet, et oppryddingsarbeid etter Ordføreren Kari Nessa Nordtun sin direkte involvering i barnefamilier sine barnevernssaker basert på antagelser om å selv være mer ansvarlig og moden derfor med sin rett til å overstyre demokratiske innretninger relatert andre normer og regler enn sitt eget opphav, at involvert i barnevernet er en automatisk ekskludering fra deltakelse i nasjonens ledelse! For henne, som ellers krever en spesifikk kollegial tone fra sine kollegaer, som at tema ellers tatt opp vil medføre avklaring angående nettopp adferden Jakob har hatt i saken avdekket.

I mange år har jeg spasert gjennom Stavanger sentrum, men aldri før blitt stoppet på domkirke plassen lignende et rans lag av andre enn Arbeiderpartiet sine frivillige under valgkampen.

Hva gjør at Kari opptrer slik hun gjør, fordi Arbeiderpartiet etter valgseier tross noen år utenfor regjering var med flest mandat på sosialistisk side, har derfor utviklet spillere, prøvd ut nye spillarter, og ser for seg den lengste regjeringsperioden noensinne, at kontraspionasje derfor brukes for å sikre posisjonen enn antar blir meget av varighet? Har ekskludering medført utagerende adferd!?

 Seksuelle overgrep gjort av menn, psykisk vold gjort av kvinner, som gutt, da uten mulighet til reell deltakelse i samfunnet.

Fysiske overgrep gjort av menn, økonomisk vold gjort av kvinner, som jente, da uten mulighet til reell deltakelse i samfunnet.

Allikevel finner de som har opplevd denne formen for vold i barndommen, samme verdi som resterende del av samfunnet, ved å angripe barna, en omsorgsmodell som via ulovlig overvåkning verner om egen posisjon, Hans Vik tilbyr sine tjenester som Politimester til Kari Nessa Nordtun på lik måte som Jakob Bråtå, og gir med dette barna samme verdi som voksne, ved at samme situasjon med svake rettigheter i nasjonen sammen blir når antatt innenfor norm og regler enn mektig mafia.

Mvh VIK TFLPoet Leu

Ytre Eiganesveien 15 H0202 4022 Stavanger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait