Gi baby

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://www.instagram.com/jon_master_photography/?fbclid=IwAR3SirAz2iBJkjzNu47IFFo5WLdw-yc6cpPou-kZmlmh7aBNJmDwnEO2Zo8

https://www.snapchat.com/spotlight/W7_EDlXWTBiXAEEniNoMPwAAYZGltZXRkbG1hAYoQNqSqAYoQNoOJAAAAAw?invite_id=M5nKxEDh&locale=nb-NO&share_id=DAZBMTd6iIM&sid=0649b1236eb848a189668afab70da957

Overgrep er en kontraspionasje for hva som ønsker være varig, makt overlat til den som tar den, og andre kan kritisere?

Visst en raner ber pent, vil den spurte måtte væpne seg på vegne av raneren. Om hvert familiemedlem skal klare seg alene i det offentlige, vil retning og stabilitet nærmest være fraværende livet ut. For at familien skal holde sammen, så bør, må, foreldre ta ansvar, og begå overgrep mot barna sine, etter hvilken form for vold dem selv er blitt utsatt for, ønsket å delta i, kan godt forstå at barnevernskonsulenter presser foresatte til å begå overgrep mot egne barn, på video om mulig, pressmiddel for å holde skuten i stø kurs. For midlertidig ansatte som skal delta i en familie for å så klare seg alene, er overgrep nesten eneste sikring for egen sikkerhet.

Barnevernsleder som tar seksuelle overgrep av gutter, psykiske overgrep av gutter basert på opplevde seksuelle overgrep, fysisk vold mot jenter, økonomisk vold mot jenter som regulerende for den fysiske volden, med knusende, en kommandant i en landsby under etnisk rensing, ro; Fordi den skal gjøre administrative oppgaver og gjøre avgjørelser angående personell under slike omstendigheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait