Den andre.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

Din aller siste venn.

Når Politiet omtaler permanente sivile spanere i media, da som «venn», av hvem som er blitt drept, som grunnlag er «venn» deres eneste, og hvor interne manualer sier at enn skal skille den skyldige fra all annen sosial kontakt, at enn arresterer på åpen gate, på arbeid, i hjemmet, og foretar målrettede avhør i årevis, hvor eneste forsvar er fysisk vold med fatale følger, eller så er enn som dem? Var det tilfellet med den drepte på Vestre Platå; For meg er det åpenbart ettersom sykler ble stjålet fra samme enebolig gjentatte ganger, noe ingen andre enn påvirket av Politiet hadde gjort. Hvor påvirket var vedkommende? Nok til at et skudd i armen ikke var tilstrekkelig. Hvorfor? Fordi den antar at myndighetene følger med og er med redningen hvert eneste sekund, tiden løper ut, men ikke for den som befinner seg på landets grenser.

Karmøy Saken

Har vært en fryd å være tilskuer i dag, siste halvdel, av dagen. En fungerende rettsstat er hva som gir mel i kassen, når væpnet konflikt tas i bruk. Dei krångla voldsomt, blir bare tap om ingen er til å samle stoffene til utskilling. Hva ble kranglet om, siden Birgitte mistet livet? Noe som Stian Elle gladelig tok livet sitt av! Åkra jentene sendt på ansiktsgjenkjenning av menn som har sex med gutter etter damene har blitt ferdig med å være gravide, for slik er naturen, at de lærde strides. Om hva da!? Retten til å penetrere, bære frem, håp, antagelser om fruktbar mark og sitt området -med gevinster, et nytt barn er født, men Johny sitt, noe Birgitte nok kunne tenkt seg at hadde!? Synergi i en gruppe med et nyfødt barn, enn en med en uten. Hvorfor har ikke Johny Vassbakk blitt far? Ville fedre slått Birgitte i hjel? Enda bedre utført neste gang med Tina? Rekk opp hånden de som mener Johny ikke skal få barn, så har enn de skyldige for tapet av to kvinners tap av liv, men heller åtte år i badeland, en ingen i det hele tatt.

Drapet på Vestre Platå

Ved langing, i nærheten, hvor enn da gjør simpelt tyveri av transportmiddel, flere ganger over få måneder, fra samme boenhet, blir oppmerksomheten fra Politiet så betydelig, at ingen i livet hadde begått flere slike tyverier uten innflytelse fra politi, som sier at siden du er kriminell så hadde du begått disse handlingene og derfor skal du gjøre dem uten å stille spørsmål. Er min hypotese om hvorfor en ble irettesatt, men allikevel avlivet. For hvorfor noe så sløvt og neddopet som en under påvirkning av Politiet kan være i møte med annen kriminalitet. Hva er en rotte? Hevet over faktiske hendelser fordi den er ved et mer betydelig mål. Målet til den som døde på grensesnittet av hva landet har av aktivitet!?

Hans Vik forklarer situasjonen politi personene har vært i, som spesiell, og tar dermed seksuelle overgrep av gutter og fysisk vold mot jenter i forsvar. Fordi under noen omstendigheter vil annet enn alder avgjøre. Hvem er uenig? Ingen nasjon noensinne har hatt enn reell kontakt med livsløpet til barna utsatt for tabu vold, psykisk og seksualisert for gutter, økonomisk og fysisk for jenter, tradisjonelt er dette former for vold det kjønnet skal akseptere, selv med fatale følger. Hvem er enig? Fornuften fått fra erfaring og mulighet gir innsikt i hva som burde vært selv om aldri har. Kommer Hans Vik til å la politiet som patruljerer, totalt 8-9 biler, noensinne til å få være i fred? Nei, de har vist sitt sanne ansikt hvor manglende utdanning alltid har vært årsaken til deres vilje om å begå fysisk vold mot ham, kan aldri forstå hverandre. Hva gjør det for Spesialenheten? Trolig et ypperlig miljø for å kunne likvidere legitimt, lederen er fanatisk. Hva mener du? Hans Vik kommer selge sitt eget personell til Spesialenheten som på et sølvfat, og dermed presse dem til dit de ønsker makt over hele Norge, altså uten mulighet til å det hele tatt berøre silke kledde utenpå lårene.

Siden han tyster på dem, kommer de samtidig til å få del i luksusen, slik at dem som tidligere ikke ville ha angrepet øvre middelklasse har nå fått blod på tann samtidig som klasseforskjeller viskes ut, en reell ulveflokk er skapt med hensikt om å nå langt lengre enn slektene som i generasjoner har sett ingen annen verden enn den presentert dem av sin slekt. Til USA for å samle opp tapet Equinor hadde på 2-300 milliarder kroner? Ja, om femti av dem kom til rette, hundre, hundre og femti.

Noen i Ulveflokken må bli en tyster slik at Hans Vik ikke virker som en selv, den som aksepterer en ny jakke, litt ekstra pynt, sitter på i de myke setene en gang. Selge billig for selv kan ikke drømme om å hente tilbake hva som er sitt i USA? Blods hunden derimot, den begynner merke sine sivile rettigheter, sin forankring i samfunn.

Hva vil en som nettopp er blitt vampyr? Den vil ha mer. Hva tidligere holdt den virker av mindre betydning, den er opplyst, oppløftet, klar, til å gjøre hva som kreves av seg!?

Hvem som tyster da? Den som bruker fysisk vold, frykter den, og er mest utsatt for å bli tyster, der settes glødende ild staker til verks. Derfor vil tidligere Politi bli kjent med flere, fordi tross å være uenig, vil bli utsatt for en såpass psykisk tortur at overbevisninger endrer seg!? Ja, den som avhører er uten kontakt med smerten den påfører den avhørte. Og andre veien? Ja, enn slipper unna.

Politimannen med de to guttene som har skutt etter å tilbrakt så mye tid med mor. Fått enn med seg også. Feite damer i Politiet kan skyte som en Pilgrim? Flaks at den avdøde ikke kunne skyte som et Politi. Om så med AG3 hadde Politiet avfyrt i den situasjonen. Erik Håland tyster og blir tilbudt forfremmelse fordi Hans Vik frykter ikke for sin egen stilling som nå Håland kan ta. Kamera i taket er en løgn som Spesialenheten har fortalt media, altså dem i et så tidlig stadiet lekker informasjon fordi den har ankommet korrupt hovedstaden, ingen ville si noe mens Politimesteren plaprer som verre enn NOKAS har skjedd. Passelig avstand, linjert som på skytebanen, ingen sjanse for å treffe noe annet enn målet, bilen kommende i fart så stående med tanke på at den mister fart over tid men sjåføren skutt i armen så den kjører videre.

Brukt pistol, som på avstanden 40-50 meter allikevel går gjennom et bilvindu. Fordelen over for revolver er den langt mindre rekylen. Går ikke gjennom settet, treffer ingen andre enn drept om skutt i hodet. Biler bak tar ikke skade. Biler ved siden av vil være som å si at Politiet ikke kan skyte. Vedkommende har vist vilje til å skyte sivile, også den i bilen, rett i hodet. Trent med mamma, du vet du treffer. Hvem har du fått med deg? Asiaten? Da holder dere, Håland tyster, Hans Vik tyster, men gjør Humlesnurr det også? Om alle tre tyster, vil personellet holde og bli det største i Norge, 30-35 stykker, uten lojalitet koblet til rang.

Den avdøde har også brukt pistol, fordi avfyrte skudd blir fremstilt som lite dramatiske, altså putting i en retning av for lange distanser samt muligheten til å penetrere metall, ingen fare for hverken ambulanse eller brannvesen, i hvertfall om bevegelse på motorisert kjøretøy.

Om samme situasjon men brukt kniv, hadde vedkommende sluppet unna? Ja, kan anta beredskapen ville vært med andre midler og derfor mistet antatt gjerningsperson hvor gissel slapp.

Et Politi har brukt et virkemiddel Hans Vik anser som sin verste fiende, og vil derfor behandle hele Politiet likt den har behandlet den som har blitt skutt og avlivet, fra der begynner rekruttene renne inn.

Den avlivet er NAV, sier Hans Vik. Da har den som skutt knappest lønn eller stilling selv uten å ha blitt tatt ut av tjeneste, fasen for å bryte ned inntekt, omgangskrets, psykisk helse, har begynt, hva sannhet skal blekne fordi prinsippene som holder Politimesteren ved like settes på prøve likt Stian Elle gjorde, og med min kandidat vil Hans Vik ha begynt bevege seg mot selvmord.

Med den faren, vil sønnene være fremtidige FSK, helt uten verken inntekt, omgangskrets, eller psykisk helse som noe dokumentert av staten eller målbart for Politiet, verdiløse i Staten sine øyne. Ta et langt blikk for enn opprettholdt av de tre, om for lenge, medfører selvmord. Den kan ikke akseptere tap ovenfor noe så meningsløst i dens verden fordi uten kontakt med fysisk vold som sitt domene.

Blir lagt frem av Hans Vik som at den avdøde har skutt sjåføren, for å presse de to som skjøt med at visst Spesialenheten får vite da mister de jobben sin. Et streifskudd kan ha truffet sjåføren uten fare for sjåføren sitt liv eller helse. Hans Vik har et meget svakt sinn for faktisk fysisk vold og prøver derfor angripe dette hos sine ansatte for å beholde tøylene , samtidig som tyster, finner enn som kan klandres for informasjonen lekket sikkert Erik Håland som vil briste under psykisk vold angående fysisk vold.

I tilfellet der besteforeldre gjør vellykket overgrep på barna sine og derfor er på godfot med samfunnet, at barna som blir skadelidende og får barn, mister disse til foreldrene sine, der barnebarn plasseres hvor enda mer tilgjengelige og nærmest kun for besteforeldre og spesialisert arbeidende i stat og kommune med hensikt om å begå overgrep på barn.

Jakop og Bent Høie har blitt enige om å være uenige, da møtes de sammen i utkanten på stedene som er likt et sånt tiltak som er her under, hvor barna ikke kan rømme fra, for å kunne voldta ordentlig, med god samvittighet, ingen som skaper et bredt perspektiv.

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/WRMaL2/her-skal-seks-tunge-brukere-bo-langt-fra-butikk-buss-og-naboer-ligner-segregering

Johny Vassbakk møter dommer og lege for første gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait