Øvelse.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

70/20 – Amlethus Forlag

– Gisselet er påført moderate skuddskader, og skal ikke være livstruende skadd. Polititjenestepersonen ble skutt i brystet, men grunnet bruk av skuddsikker vest er han ikke skadd, opplyser Fenne-Jensen.

Behold vesten på til alle døgnets tider, nye rekrutter kommer til å svikte her og derfra bli skadet. Når sommeren begynner nærme seg, så er den oppgaven den mest krevende av alle, som å ligge i flere døgn i kjøleanlegget til en tanker uten vann å bli dehydrert til transen oppstår, instinktet begynner melde seg, forskjellen mellom dyr og menneske kjennes av mindre betydning, mat, husly, og hva mellom utfordret sin føderett, om hedre sitt avkom da leve om så slå dem i hjel.

Han anslår at så mange som 8–10 politibiler var til stede, i tillegg til to ambulanser og en legebil. Flere av polititjenestepersonene skal ha hatt på seg skuddsikkert utstyr.

Største øvelsen Rogaland har hatt til nå. Både gissel og tjenestepersoner i behold. Vellykket. Den døde lever og dør ved våpenet sitt og angrer ingenting på at noe samme hva har tatt livet av det.

Finnes andre meninger, men er jeg som holder Pistolen!?

Kan være helsevesenet har en annen versjon enn Politiet sin, men som anklager holders Politiet andre yrkesgrupper som gissel frem til rettsaken er over, fordi anklager opptrer også mistenkelig, en rolle Politiet er alene om å bære.

Gjorde det for landet mitt?

Har Politiet med andre yrkesgrupper som gissel, satt opp et edderkopp nett og ligget i skjul i på vente av at en skyldig skulle dukke opp? Noen av dem der. Tilhørende annen tankegang og retning for landet. Se på inntekten, omgangskretsen, og deres psykiske helse. Vi er de eneste vitnene her. Motmæle er å bli forfølgt inn i uføre, fordi Politiet har ingen mulighet til å ivareta andre enn sine egne ansatte, så om ved å beære deres oppgave og utsette seg selv som borger ved å inngi annen og korrekte vitneutsagn, vil de løpe til deg med antagelser om å måtte beskytte deg.

Har dem valgt å skyte på en representant for den frie verden?

Avhør som leder tilbake til sine nærmeste uansett hva enn måtte si eller gjøre i det. Opplever situasjonen i forkant som ledende til fatalt og at alle derfor er en trussel, spesielt om ansatt i stat og kommune, lydige ovenfor hva dem er ledet til å tro er for våres alles beste.

Kirke gangere, ektepar, en av dem ansatt i stat og kommune.

Ved å svekke inntekt, omgangskrets, psykisk helse, for å deretter rådføre familie om at kontakt er destruktivt for offeret, deretter hindre tilgang til offentlige tilbud, kirkebevegelser, offentlig talerstol, hvem tror enn å skulle samtale med visst enn lar være fortelle Politiet hva dem ønsker å høre?

Har ønsket føre rettsaken sin som død eller levende?

Den avdøde mannen var i 40-årene, ifølge politiet. Mannen var tiltalt for trusler mot politiet og skulle ha møtt i retten i desember. Både som død eller levende ville saken være mer hensiktsmessig for vedkommende enn å møte i retten i en kamp på rettslige premisser. Tilfellet er at konsekvensen av å føre sin egen sak med en pistol, eller i en rettssal, er den samme, av hva medfører for seg selv, sine nærmeste, omgivelsene.

 «Det var et gisseldrama det som skjedde i går kveld, det er en treffende beskrivelse, sier politimester hans Vik i Sør-vest poluitidistrikt.

Vik sa på pressekonferansen at han har ingen mistanke om at de involverte tjenestepersonene har gjort noe annet enn jobben sin i oppdraget. De er derfor er det heller ikke tatt ut av tjeneste.»

NRK starter med to skrivefeil.

«– Personalet var i en veldig krevende situasjon. Vår oppgave er nå å ta vare på de som var på jobb. Det er profesjonelle og trente folk»

Tre skrivefeil, klokken er 13.13 23.10.2023.

«Vik er glad for at ingen av tjenestemenenne er skadet.»

Fire skrivefeil, fem journalister, klokken er 13.14 23.10.2023.

Visst med utdanning og interne manualer for hvordan arbeide, så vil deler av samfunnet være ekskludert fra å etterforskes.

– Vi vil starte med avhør av involverte personer, og jobber med å finne ut hvor vi skal begynne. Det er flere tjenestepersoner som har vært involverte og det er også sivile involvert.

https://www.nrk.no/rogaland/to-personer-skutt-i-stavanger-1.16606109

Et opprør uten hold i, men vedkommende kaster seg inn i en bil med en granat og sprenger seg selv for å også klare skade tjenesteperson? Virker som mer kjøtt på benet enn hva Ulven klarer spise?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait