Er en Volvo!?

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Spradende orrhøne.

Homofile er ment til å være stille og være barnevakt mens vi er å slår i hjel, åpne om sin legning og foretrukket arbeidsstilling av prestisje fylte verv?

Var det riktig å få Zaniar Matapour til å tynne ut flokken og skape lavere BMI hos de åpne homofile i Norge slik at til og med barn forstår å kunne bli drept av å delta i kriminalitet? For når staten kidnapper barna våre og begår overgrep på dem, så må barna allikevel vite. Ja, pass barna, men de må vite.

Syv jomfruer vil gi ham barn som vil bære frem en slekt der vil vare i århundre, for prima DNA har han. Landområdet han kommer fra vil bli belønnet økonomisk i minst ti år frem i tid av den sterkeste økonomien på planeten. Må han brytes ut av fengsel eller jomfruer besøke ham der, eller vil en jernhest av en sekstiåring flytte ut og få barn her i Norge?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait