Franske tilstander.

#Poetry #Art #TFLPoet

www.tflpoet.com

Publisert av TFLPoet Søndag 16. februar 2020

https://www.twitch.tv/maintomatohead

https://amlethusforlag.com/shop/boker/70-20/

Hvilken rolle spilte Albanere i Serberne sitt Jugoslavia? En port til den arabiske befolkningen, som Norge har overtatt? Hadde albanere hatt lenger utdanning, da kunne dem tatt over styret i Jugoslavia, men med dem som regenter ville ikke landet vært bærekraftig for alle sine innbyggere, hvorfor må regjerende krefter kunne skiftes mellom parter i et samfunn, fordi ellers fases den delen av befolkningen ut. Islam er den yngste av verdensreligionene og ble til på Den arabiske halvøy på 600-tallet evt. Islam har anslagsvis 1,7 milliarder tilhengere (2017) og er dermed den nest største av verdensreligionene (etter kristendommen). Finnes et land som heter Albania? Hvorfor har muslimer selvstyre i Europa?! Bor nesten tre millioner der, allikevel en egen nasjon i Europa har Islam som sin religion, imponerende skremmende. Deres trygge havn? Knappest et havneområdet. Den arabiske verden (العالم العربي Al-Alam Al-Arabi) består av 22 land som strekker seg fra Mauritania i vest til Oman i øst. Landene har en befolkning på 323 millioner innbyggere. USA har drøyt 330 millioner innbyggere (US Census, 2020). Befolkningen stammer fra alle verdensdeler og er sammensatt av flere etniske grupper. Største byen i Europa er Istanbul i Tyrkia, med sine femten millioner innbyggere. Hvorfor bommet Zaniar Matapour, skulle han også hatt den fransk produserte FAMAS, med kolbe i skulderen og lengre løp? Franske tilstander som utvikler seg når fysisk vold oppstår i gatebildet i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait